MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Dispensery
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Moim pomysłem będzie usunięcie dispenserów, ponieważ są przez nie same problemy. Za pomocą dispenserów można używać potki niewidzialności co jest irytujące, bo tepnie się jakiś koleś na niewidce i będzie nas wkurzał, a dena mu się nie da, bo nie wiadomo jaki ma nick, a gdy zdenuje wszystkich to nikt nie ma dostępu i mam problem, bo dodawać nie będę żeby pojedyncze osoby nie miały dena. Również pozwalają na spawnowanie vilagerów, przez co są kolosalne lagi, bo ludzie robią se armie osadników, gdzie ścina mi nawet na 4-rdzeniowym intelu. Problemem jest również wystrzeliwanie strzał, bo upierdliwy sąsiad zrobi se armatę, która wywala mase strzał na naszą działkę, a jak zrobisz mur osłaniający działkę to zrobi se drugą armatę w inny miejscu. Zgłaszać takich graczy nie będę, bo to strata czasu. Jak chcecie wykorzystać dozowniki do podawania itemów, np w sklepie to używajcie takiego przedmiotu jak "podajnik" który podaje przedmioty, a nie je wystrzeliwuje.
> Co to jest podajnik? <
NEUTRAL

+:
  • KONIEC LAGÓW! (i trollów też)
-:
  • Niektórzy w domach robią prysznice z dispenserów (wylewa sie w niego woda).
Prysznice można zrobić przy pomocy pistona, więc nie widzę problemu. Lepiej jest się pozbyć trolów i lagów niż pozostawić to w spokoju dla jednego prysznica..
Nie ma czegoś takiego jak "armia villagerów" od dawna zabezpiczyłem to bodajże do liczby 30 mobów, spawnowanie kolejnych kasuje wszystkie z automatu. Gracze na takie problemy się nie uskarżają musisz mieć naprawdę wrednego sąsiada Smile
@Admin: No niestety to nie działa. Wchodzę sobie na jakąś działkę a tam było z 200 vilagerów. Logam. Wróciłem za 3 godz, a one cały czas tam były. Mogę nagrać ten błąd.
Kiedyś to było możliwe, teraz nie ma takiej możliwości abyś zespawnił tyle villagerów, wprowadzałem na to zabezpieczenia aby się kasowały. Oczywiście jeśli twierdzisz inaczej - nagraj. Wątek do tego czasu zostanie otwarty.
Oto filmik: https://youtu.be/nqQbL1901eE
Później wchodzę na tą działkę innym kontem i nie znikły.
SS na działce z innego konta: http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=IR5R
Działka 800;2000 creative 3.
@Refresh.
@Refresh.
Mnie osobiście takie rzeczy bawią i jednocześnie irytują.
+
● Mniej lagów i trollów

-
● Mniej zabawy na CV xd
●Już to zmniejszono

Edit: Musisz mieć strasznie wrednego sąsiada :^^
Stron: 1 2
Przekierowanie