Nazwa użytkownika zbanowanego : Alsteif
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Dostałem bana za Kill aurę, a wcale jej nie używałem. Szybko klikałem w myszkę a serwer uznał to za kill aurę. Zbanowało mnie na trybie KitsPVP.
Serwer: MineSerwer.pl
O ile się nie mylę, to nie działa tak, że szybko klikasz i serwer uzna to za aurę. Antycheat działa tak, że sprawdza jakby na jakiej powierzchni i w jakiej szybkości zadajesz te ciosy tzn. czy bijesz kilku wrogów na raz. Jeżeli się mylę, to proszę mnie poprawić.
Chyba się mylisz. To działa tak, że podstawia Ci za plecami bota na ułamek sekundy i jeśli w niego bijesz kilka razy to banuje

daj ss'a jak wchodzisz na serva
@Artair właśnie o to mi chodziło. Ten "bot" działa tak, jakby bił 2 osobę na raz. Czyli jakby symuluje Ci przeciwnika.
Szybko klikałeś w myszkę... Aż 3 razy za dużo. UB raczej nie dostaniesz, sorry, ale z AC na chwilę obecną nie wygrasz.
To działa tak.. AC pojawia się na górze lub na dole. Powiedzmy że pojawił się na górze. Jak walnąłeś tego z góry to on znikł i pojawił się drugi AC od razu pod tobą i tak kilka razy, aż dostałeś bana.
Bo jak AC jest zepsute na trybu kitspvp to się nie dziw ze banuje ludzi którzy nawet nie mają Cheatów.
Nie sądzę, ale jutro sprawdzę AC. Jak znajdę błąd to nagram i pokaże wynik.
Alsteif mam pytanie takie, szybko klikałeś w AC ? Widziałeś go wgl?