MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nowy podział Off-Topic "Opowieści"
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Cześć
Chciałbym przedstawić wam pewną propozycję, a mianowicie każdy piszę te opowiadania, więc pomyślałem o tym, aby powstał nowy podział w Off-Topic o nazwie: "Opowiadania" dział byłby przeznaczony na przeróżne opowiadania, epizody, historyjki. Pomyślcie o mojej propozycji. Wiem, że jest dział Off-Topic, ale ten dział byłby tylko na to co wymieniłem powyżej.
Już jak teraz patrzę na te "opowieści" to podchodzi to pod Modę na Sukces.
Epizod1:
Dzwonek do drzwi.

Epizod2:
Brooke idzie do drzwi

Epizod3:
Brooke otwiera drzwi

Wg mnie, lepiej żebyście te opowieści robili w jednym swoim temacie. Masz epizod1? Super, kontynuację rób w tym samym wątku.
Dział ? Wątpie w to. Raczej podział OffTopic. Szczerze fajnie by było bo miałbym gdzie pisać swoje Star Wars Tongue
To raczej powinien być wątek w offtopie Confused
@Vadtrex po co? Jeśli to jest propozycja.
Nawet dobry pomysł Smile.
według mnie powinien być wątek o nazwie tu wkładajcie swoje opowieści nie byłoby wtedy takiemu o epizod1 o epizod 2 i całe of toppic w jakiś epizodach -_- a co to działu wątpię
Moim zdaniem dobry pomysł. W Off-Topic jest duży spam opowiadaniami i faktami. Według mnie było by to bardzo przydatne.
Na tak są sami ludzie co piszą...
Dobry pomysl, co raz wiecej tych opowiadan, a zaczelo sie nie winnie od Dania ;p
Stron: 1 2
Przekierowanie