MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pomocy!!!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam!
Mam pewien problem.Dnia 05.12.2014 o godzinie 17:40 były problemy z serwerem Wojownicy Vs Potwory.No więc tak gdy wszystko zostało naprawione,wszedłem na serwer WvsP .Patrze a tu cofnęło mi lvl o 2 poziomy.Ale to jeszcze nic wpisalem komendę /money pokazało mi że mam 1 001 bardzo się zdenerwowałem ponieważ WCZEŚNIEJ MIAŁEM 8 500 zbierałem na chemika i nie chcę robić to kolejny raz dlatego proszę żebyście coś z tym zrobili.Nie chce nikogo oszukać ani nie wyłudzać pieniędzy ale proszę żebyście coś z tym zrobili!!!!!!!!!!!!8 500 to bardzo dużoAngry[/font]
Od nas nie dostaniesz ani grosza, gdyż to technicznie nie możliwe aby kasa z konta znikła samoczynnie, jedynym wytłumaczeniem jest włamanie lub jego sharowanie, jednak sam odpowiadasz za swoje konto i kto ma do niego dostęp.

Co do lvlu to w przypadku restartu/wysypania spigota może pojawić się rollback o pewien czas w tył, jest to bardzo rzadkie ale zdarza się, nie ma w takim przypadkach odwołań.
To niemożliwe cały czas byłem aktywny na moim końcie i nikt nie zna mojego hasła a niektórym to sam co mnie się
stało
Przekierowanie