MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Komnata]/warp portale
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, otoż zauważyłem że na mineserwer.pl na /warp portale zamisat portalu na spawn znajduje się owita półmrokiem komnata Wink. Wiem że zapewne chodzi o expowisko typu te co zapowiadał banan na którym będą działały tylko specjalne rózdżki. Ale w komnacie jest pare takich form na portale więc zapewne będzie ich więcej Big Grin. Może ktoś wtajemniczony zdradzi coś nie coś RolleyesIdea
Będą tam prawdopobobnie expowiska 55lvl+
Zgadzam się z vadtrexem. Będą nowe expowiska w tym miejscu. Zresztą Banan zapowiadał że będą Smile
Na 100% pojawią sie tam expowiska. Było już kilka beta testów tych expowisk SzybkiBanan nagrał nawet o tym odcinek który pojawi sie na dniach Smile Były testy trzech expowisk więc być może 3 naraz zostaną wprowadzone.

Dodam że na testach były moby takie jak:
-Magmy
-czarodzieje (to wlasnie na nich bedzie dzialala ta rozdzka)
-vampiry i dracule
(26-February-2016 23:50:48)Ghoster napisał(a): [ -> ]Na 100% pojawią sie tam expowiska. Było już kilka beta testów tych expowisk SzybkiBanan nagrał nawet o tym odcinek który pojawi sie na dniach Smile Były testy trzech expowisk więc być może 3 naraz zostaną wprowadzone.

Dodam że na testach były moby takie jak:
-Magmy
-czarodzieje (to wlasnie na nich bedzie dzialala ta rozdzka)
-vampiry i dracule

Woow o draculach nie wiedziałem 0_0 z kąd masz takie informację ?
Był event przedwczoraj stąd wie.
już masz aktywne, więc temat jasny Smile
Przekierowanie