Serwer na którym zostałem zbanowany: mineserwer.pl
nick z gry: radek503
Witam wczoraj dostałem bana za to że udeżyłem bota i dziś odbanowałem konto lecz gdy zlagowało mnie na lobby znów dostałem bana a nawet nie miałem włączonego zhackowanego klijenta minecrafta prosze o pomoc!!!
Zlagowało ciebie na lobby. A to dziwne, bo bana dostałeś od AC za KillAura
UB ode mnie nie dostaniesz
Ale mnie zlagowało na lobby i wywaliło mnie z serwera gdy chciałem wejść to miałem bana a nie miałem hacków więc nie wiem o co chodzi
Ja ciebie jakoś widziałem na PVPKit's
Ale ja dziś grałem na wd i chwilę na w vs p więc jak mogłem grać na PvP kits??? mam nawet świadka
Radek albo kupiłeś sobie UB i nie wyłączyłeś KillAury i weszleś na lobby a tam było dużo ludzi i AC cie zbanował : )
To chyba Ci się nicki pomyliły ja tylko grałem na wd i chwile na w vs p mam nawet świadka on może potwirdzić że dzisiaj nie grałem na Kitpvp
(26-February-2016 14:40:35)TobikoXD napisał(a): [ -> ]Radek albo kupiłeś sobie UB i nie wyłączyłeś KillAury i weszleś na lobby a tam było dużo ludzi i AC cie zbanował : )
ale ja nie miałem w cale hacków i już nigdy nie chciałem mieć bo nie chciałem wydawać kasy
Jezu.... Kupiłeś sobie unbana i dostałeś bana za nic?Hmmmm który to już raz ?Wczoraj się z tobą klepałem, i wniosek tylko 1 aure to ty masz i to ostrą, a gadki typu "JA NIC NIE MAM" zostaw dla siebie, bo o ile dobrze pamiętam to przy skargach na to że latasz pisałeś to samo, a zmiany żadnej nie było.Ponadto uważam że dla ciebie powinna być zniesiona możliwość kolejnych UnBanów, może jak stracisz dorobek wielu godzin gry bezpowrotnie ( czystej czy nie nie ważne ) przez głupotę, to to cię czegoś nauczy.
Nie wiem po co kontynuujesz temat radek. Dostałeś bana od AC więc nie wiem co się spierasz. Odbanowałeś się i używałeś cheatów dostałes kolejnego. Jeśli znowu włączysz dostaniesz następnego.
W takiej sytuacji jakiej jesteś radziłbym zamknięcie wątku bo sprzeczaniem się z graczami nic nie zdziałasz. Pozostaje Ci kupić unban.
człowieku kiedykolwiek cię na WD widzę to jesteś odpalony że mi się grać nie chce przestań czitować ogarnij klepe i wy*eb te hack klienty w ****** bo taka gra jest bez sensu i każdy cię za to nienawidzi