MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Creative 2
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czy będzie działać Creative 2 na MS bo nie działa a mam tam fajne budowle i kremy inni gracze też o to się pytają proszę o odpowiedź.
Te się zgadzam bo chciałem sobie pobudować na cratiwie 2 z nudy .
Niech będzie to wreście naprawione bo nie działa z kilka dni .
Ale chyba podejrzewam co robiom : Naprwiają drogi bo zniszczyli je zapomocom /p biom pieklo i postawiali łuszka i je tak niszczyli .
(26-February-2016 15:22:55)RokoPVp napisał(a): [ -> ]Te się zgadzam bo chciałem sobie pobudować na cratiwie 2 z nudy .
Niech będzie to wreście naprawione bo nie działa z kilka dni .
Ale chyba podejrzewam co robiom : Naprwiają drogi bo zniszczyli je zapomocom /p biom pieklo i postawiali łuszka i je tak niszczyli .
Od wczoraj o 23 działa do zamkniecia
Trzeba zrozumieć ze istnieją przerwy techniczne które mogą trać od kilka minut do kilkunastu godzin. Pisanie wątku że tryb nie działa to kompletna głupota. Jedynie czego trzeba to być cierpliwym i oczekiwać na otwarcie a nie pisać wątki.
(26-February-2016 23:49:36)MegaRayquaza napisał(a): [ -> ]Trzeba zrozumieć ze istnieją przerwy techniczne które mogą trać od kilka minut do kilkunastu godzin. Pisanie wątku że tryb nie działa to kompletna głupota. Jedynie czego trzeba to być cierpliwym i oczekiwać na otwarcie a nie pisać wątki.
Ale te przerwy trwały 1 tydzień i 2 dni
Przekierowanie