MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Żegnajcie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
>temat nie jest po to aby inni za mną płakali a po to by poinformować<
Po jakiś 1,5 roku gry na serwie opuszczam go, najpewniej na zawsze. Minecraft po woli mnie już nuży, bo po graniu od bety w którą grałem po raz pierwszy w 2012 (jeszcze demówka Big Grin) do dziś minęło nieco czasu i po prostu nie chce mi się więcej grać.
Dziś o 18:00 odbędzie się też rozdanie moich itemów na EasyHC i PVP Smile Nie są może jakoś mega op, ale cóż- zawsze coś.
Żegnajcie, wszyscy gracze i przyjaciele!!!
Idę skoczyć z dywany na podłogę!
Minecraft zapewne Cie nudzi bo nie grasz na roznorodnych trybach. Big Grin
Gdy mnie nudzi sv ide na serwery rpg, parkour, nawet na singlu gram. Lubie tez sobie CS 1.6 powspominac i pograc.
Wiadome, nudzi Ci sie to trudno, jest masa innych gier, a na forum i tak bedziesz. xD
Młody, akurat się mylisz ;-; gram na najróżniejszych serwerów- od prywatnych serwerów znajomych na których siedzi do 8 osób do gigantycznych, zaawansowanych technicznie serwach z USA ;D
Kurcze, będzie Ciebie na pewno brak zarówno na serwerze jak i na forum. Ale cóż. .. zawsze trzeba mieć nadzieję. Tymczasem do zobaczenia kiedyś Smile
Szkoda że odchodzisz, Zegnaj
Płakać aż mi się zachciało

Żegnaj
Żegnaj!
NIeeee nie rób tego ! Smith ! Nie opuszczaj nas !
Some things are Better to forgoten for now.
Stron: 1 2 3
Przekierowanie