MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: smok
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Hej poruszę temat smoka i będzie polegał czy będzie mógł smok ziać ogniem cały czas czyli chodzi mi oto że jak kończy sie pasek expa to smok już nic nie może i jest tak naprawdę jest spectetorem według mnie nie powinno być takiego ograniczenia bo co ma zrobić smok jak mu sie płomień skończy no nic nie zrobi a smok to jednak droga klasa i mocna wiem ale jednak smok bez tego jest już zwykłym spectetorem
napiszcie jakie wy macie na to zdanie
Non sens tak bylo kiedys i smok byl zbyt op. Byly lagi i niekonczoncy sie ogien. NIE.

pech wyrzucam do kosza, a szczęście z niego wyjmuję.
a co smok zrobi bez ognia no nic nie zrobi niech ma chociaż ten ogień xd

albo jakiś dodatkowy przedmiot xd
Ja bym zrobił tak, że kilka punktów ognia odnawia się mu co jakiś czas. Wtedy nie było by aż takich lagów, a smok nie byłby zbyt słaby.
popieram danio np co 30 sek generuje mu sie 50 expa czyli jedno walnięcie seriami ognia
Ale banan mowil ze nic nowego nie bedzie wprowadzał. Uznal tryb za skonczomy. Ale dodatkowego przedmiotu tak

pech wyrzucam do kosza, a szczęście z niego wyjmuję.
Ja, gdy gram smokiem, zawsze biorę tornado i burzę, wtedy gdy płomień się skończy, jest co robić Wink.
Dla mnie smok teraz nie jest wart swojej ceny. Powinien mieć coś więcej
no właśnie kosztuje 30 tys a jest w stanie zabić max 5 osób płomieniami więc tak trochę słabo powinien mieć regenracje np 50 expa w 15 sek i było by od razu lepiej
@refresh
Stron: 1 2
Przekierowanie