Cześć, dziś wszyscy mi mówią kup tą klasę kup tamtą, a więc do rzeczy chciałbym się zapytać która mam kupić:
- Skrytobójca
- Ninja
- Skorpion
- Skoczek
I proszę uzasadnić swoją odpowiedź czyli np:
Polecam ninja, bo ma podwójny skok i coś jeszcze. Oraz głosujcie w ankiecie

..
P.S: Proszę nie zamykać wątku!!
hahaha ninja!
[b]pech wyrzucam do kosza, a szczęście z niego wyjmuję.
Skoczek ponieważ jest + dla całego teamu i jest większa szansa na wygraną
Zależy od twej taktyki

Jeśli chcesz się zakradać do kamienia lub przeciwnika, skrytobójca
Jeśli chcesz mieć zręczność potrzebną do ucieczki przed wrogami lub zaskoczenia ich, ninja
Jeśli wolisz walczyć defensywnie, Skorpion jest idealny ponieważ możesz tak pokonać największego koxa będąc w start eq
Jeśli natomiast chcesz zrobić coś dla drużyny, a samemu grać nieco mniej to skoczek jest najlepszy.
Osobiście, polecam ci ostatnie.
Drogi kolego,
- Skrytobójca
Sam ostatnio zakupiłem tą klasę jest to fajna klasa, szczególnie przydaję się na mapie Kanion, gdyż np. ktoś Cię zrzuci do kanionu używasz przyczajonego tygrysa (umiejętności) i jesteś niewidzialny, dostajesz speeda 1 i najlepsze skaczesz + nie otrzymujesz obrażeń od upadku. Klasa jest droga 20 k lecz jak najbardziej ją polecam.
-Ninja
Double jump, brak obrażeń od upadku, koszuje 25 k jest to najlepsza klasa (przynajmniej jedna z najlepszych), dużo Ci o tej klasie nie opowiem gdyż nie posiadam jej.
-Skorpion
Jest to także bardzo przydatna klasa, posiadasz magiczny harpun po wyszczeleniu go w przeciwnika automatycznie przyciągasz go do siebie i go zabijasz.
-Skoczek
Klasa która potrafi tworzyć portale (2) między jednym miejscem a drugim. To są główne zastosowania tej klasy, więc nie będę się rozpisywał.
Osobiście polecam Ci klasę Ninja. Pozdrawiam amon.
Polecam Osobiście Klasę Skorpion ! Wiele możliwości, ciekawe Pomysły można z nimi zrobić
Skorpion ! Ten kozacki harpun na Deamage Indicators patrze ile ma hp jakis diax ma np: Puł te se go przyciągam i mam diax EQ

damage indicators pokazuje hp graczy? (polecam skoczka , bardzo społeczna klasa)