MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Skrytobójca
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Otóż niedawno zakupiłem klasę skrytobójca. Jej umiejętności to Przyczajony Tygrys (skok), po użyciu efekty;
-niewidzialność (5 sek)
-speed 1 (5 sek)
Otóż nie ukrywam tego drażni mnie to, klasa kosztuje 20 k, a klasa Ninja kosztuje 25 k, jest niewiele droższa a jest dużo lepsza (Ninja) . Przyczajonego Tygrysa można użyć co 40 sekund. Otóż klasa ninja ma brak obrażeń od upadku, podobny skok (double jump, bez efektów), czy nie było by opcji skrócić czas umiejętności do 30 sekund? Prosił bym o rozważenie tej sprawy, i także prosiłbym o to że, osoby które nie miały doczynienia z tą klasą, oraz nie grały nią nie wypowiadały się negatywnie.
Pozdrawiam.
Serio ? pograj trochę i naucz się nim grać ja jakoś mam go od tygodnia i uważam że jest lepszy od ninji mimo że jest niekompatybilny z rogiem.
Ten skok jest co 40 sekunt bo można dalej skakać nisz Ninją i jest to dobrze wywarzone moim zdaniem .
Mnie tylko wkurz kiedy użyje tej mocy to zbroja znika i padasz na hita lub 2 hity
a mnie wkurza że grzesiek to buguje i jest caly niewidzialny
Kup skryto to sie dowiesz jak działa bugowac go nie umiem już Ci gracze mówili zw skrytości jest niewidzialny po użyciu pióra
Czy ja wam mam nagrać jakie zastosowania ma skrytobójca -_-. Grzesiek nie buguje tego, to jest główna umiejętność tej klasy, niewidzialność.
Bez rezultatu do zamknięcia.
(25-February-2016 01:19:29)PR0s napisał(a): [ -> ]a mnie wkurza że grzesiek to buguje i jest caly niewidzialny

ty PR0s serio nic nie wiesz o tym trybie, co komentarz w tym dziale to jakąś głupote musisz palnąć;s
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie