MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Czy jest możliwość powstania nowego trybu ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Czy jest możliwość powstania trybu ,, Castle Wars " w odległej przyszłości ???
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Jak ktoś nie wie o czym taki tryb by polega to już tłumacze :
Dwie drużyny np Zielony i Czerwony cele głównym jest zabicie króla wroga .
Jest do wyboru 4-6 klas typu łucznik , zwiadowca , tank , wojownik ekwipunek do postaci jest gotowy z odrodzeniem się .
Na start ma się w bazie 20 skrzyń z losowymi itemkami jak zbroja luk miecz .
Każda klasa ma jakieś umiejętności przydzielone do klas .
Król ma 1000 życia ( to normalny NPC ) czas rundy to często 25 minut i to wszystko w skrócie Smile
Po pierwsze jeśli chcesz wiedzieć gra jest bardzo podobna do Annihilacji.
Po drugie map nikt nie zamierza budować bo to nie jest koncert życzeń, jeśli chcesz aby tryb powstał zrób własnoręcznie mapy do trybu, lobby i podaj pluginy potrzebne do trybu.
Annihilacja różni się od Castel Wars że set masz gotowy od razu i są tylko dwie drużyny i nie niszczysz kamienia tylko masz zabić króla zamku a mapy są małe . A jak chodzi o pluginy to są łatwe tylko trzeba załatwić żeby nie sypało itemów z zabitego gracza i mapy nie szło niszczyć i co runde losowe item w skrzyniach nic trudnego jak o taki tryb chodzi
Tiia
- pluginy
- mapki

[b]pech
wyrzucam do kosza, a szczęście z niego wyjmuję.
(24-February-2016 18:13:38)derekxD napisał(a): [ -> ]Annihilacja różni się od Castel Wars że set masz gotowy od razu i są tylko dwie drużyny i nie niszczysz kamienia tylko masz zabić króla zamku a mapy są małe . A jak chodzi o pluginy to są łatwe tylko trzeba załatwić żeby nie sypało itemów z zabitego gracza i mapy nie szło niszczyć i co runde losowe item w skrzyniach nic trudnego jak o taki tryb chodzi

W takim razie zbuduj mapę i podaj plugin zanim napiszesz wątek. Bo takie propozycje i wymyślanie trybów na poczekaniu nic nie dają, mogą jedynie trafić do kosza.
Oczywiście jeśli chodzi o mape i lobby musi spełniać warunki. I musi się spodobać graczom.
Zbuduj Mapy, plugin ogarnij, skrypty mógłbyś dodać, Administracja nie realizuję nie obmyślanych projektów
Mapę to mogę ci zbudować a na plugiach to sie nie znam bo nie jestem informatykiem a ja sie tylko spytałem czy to jest tylko możliwe? jak nie to zamkinij to ( Nic trudnego do Administracji co ma wiedze o tym )

MegaRayquaza jak napisałeś że mam zrobić mapy pluginy to czyli ja mam sam zrobić cały tryb bez niczyjej pomocy to lepiej zamykajcie ten wontek bo nie ma zachodu bo i tak odwale całom robote jak napisałeś to jak czyta to proszę żeby zamknąć temat
@Up Nie chodzi o to żebyś pluginy pisał, ale żebyś np podesłał link do takiego, który nawiązuje do tej minigry. Możesz ten plugin spolścić jak umiesz. Jeżeli chciałbyś ten tryb, to postaraj się jak najbardziej ułatwić prace moderacji, każda pomoc dla nich je megaa Big Grin
Tak jak pisali koledzy u góry musisz cos zrobić w kierunku tego pomysłu. Co do samego trybu uważam, że jest nie potrzebny i praktycznie identyczny jak WD ( różni się tylko tym, że zamiast kamienia niszczysz NPC ).
Poza tym WD jest ciekawsze i nie ma potrzeby wprowadzać twojego trybu.
Prosze o zamkniencie Wontku
Stron: 1 2
Przekierowanie