MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Pomysł] Banowanie za....
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam,
Proponuje wprowadzenie kary w postaci 12h bana za trolowanie graczy pisaniem czegoś w stylu "do red dam 10k $" jest to uciążliwe i wnerwiające. Każdy wie że nie da się przesyłać kasy a mimo to pisze takie głupoty zmuszając innych do czytania tego wnerwiającego badziewia. Uważam że karanie takich wiadomości umiliło by grę pozostalym, a wzlaszcza nowincjuszom nie wiedzącym o braku możliwości przesyłania kasy.
Pozdrawiam PR0s

Jesteś na tak? daj +1, oraz napisz o tym
Jesteś na nie? Sensownie UZASADNIJ
Rzeczywiście wiele osób tak robi, ale należy ignorować takich graczy. Taka osoba nie grozi innym. Ja zawsze odpisuje : "nie da się przesyłać kasy".
To typowe dzieci tak piszą bo chcą dołączyć do drużyn gdzie są gracze z topki. Jeśli ktoś tak napisze to wiesz, że z tą osobą nie warto się kłócić
Małe dzieci takie rzeczy piszą żeby dołączyć do drużyny gdzie kamień ma więcej hp
@up2 poco im odpisujesz, dobrze o tym wiedzą .To co robią myli nowych graczy i denerwuje doświadczonych. Karanie każdego spamu tego typu bylo by jak najbardziej wskazane
Nie oodoba mi sie
Np. Transformers do grenn dam 70000k
Niemasensu
Niech se pisza bo to niezagraża grze
Oni i tak robią to dla boskich i diamentow
Nie
Pszes wsxyscy bendom miec bany
(24-February-2016 08:07:29)lukikoxu222 napisał(a): [ -> ]Np. Transformers do grenn dam 70000k
Co wy z tym transwormersem on ma bana a wy tego nadal nie rozumiecie,ale co do pomysłu jestem na Nie. To jest moje zdanie.
Także jestem na nie, gracze piszą tak aby dołączyć do lepszej drużyny, a po za tym każdy kto chociaż trochę interesuje się WD, to wie że $ nie da się przesyłać :/.
Stron: 1 2
Przekierowanie