MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [SKARGA]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: Mietek5293
Nicki osób posądzonych: Wemix
Najdokładniejsza data zdarzenia: 20:13
Opis zdarzenia: zalewa lawą swoich sojuszników aby zdobyć ich itemy
Dowody: http://zapodaj.net/4695b8c6f7457.png.html
Sugerowany wymiar kary: tydzień
Serwer: MINESERWER.PL
Tak na zdj. widać. Podsumowując powinien dostać bana, to zachowanie nie jest fair.
(23-February-2016 21:32:01)xBaksiox napisał(a): [ -> ]Tak na zdj. widać. Podsumowując powinien dostać bana, to zachowanie nie jest fair.

Dziękuję za rozpatrzenie sprawy Big Grin. Czy ty jesteś adminem? bo on nadal jest w grze.
Tak, należy go zbanować.

Moim zdaniem powinni usunąć z karaibów lawę. Jest jej mało, ( na środku ) ale tak jak widzieliśmy gracze i tak będą z tego korzystać.

Mam nadzieje, że nie dojdzie do tego że mapa zostanie znienawidzona i usunięta przez lawę, bo to GENIALNA mapa.

Sory że tutaj pisze o tej lawie, ale przez twoją skargę pomyślałem o tym
Ban dla niego!
Ukarany
Również jestem za by zlikwidować lawę. Jak widać na SS znajdą się tacy konfidenci że polecą do kopalni po zrobić wiaderko i na środek pójdą po lawę. Lawa powinna zostać zastąpiona wodą lub jasnogłazem. A gracz zbanowany za podpalanie graczy z własnej drużyny.
Woda będzie idealnym zamiennikiem, szczerze nie wiem po co Kalis dał tam lawę. Pamiętamy wszyscy mapę piekło
Na Tak ,zeby tam była woda
Przekierowanie