MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [UNBAN] WojownikOgnia
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : WojownikOgnia
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Gram na serwerze już 2 dni, i mi się masakrycznie podoba, rozmaite tryby tyle ekscytacji na nich, według mnie serwer jest epicki i już grałem na nim z kolegami. Bana dostałem w idiotyczny sposób. Gdy byłem na pvp kits walczyłem a potężna aurą i przycisneła mnie do rogu ściany, nie mogłem się ruszyć próbowałem go uderzyć i nagle ban... nie wiem czy biłem w bota czy co ale bana dostałem. Jeszcze raz chciałbym prosić o UB pieniędzy na ub'a niemam, a serwer jest super i chciałbym na nim jeszcze pograć. Sad
Serwer: MineFox
Masz kill aure, za to jest ban.
Pierwsze to co zrób, to SS kiedy PRÓBUJESZ wejść na serwer.
WojownikOgnia Jak dla mnie to ty się ze mna też klepałeś i jakoś dziwnie mnie biłes jak dla mnie to AC sie nie myli wiec BAN.... nie zasługujesz na Ub
Weź przestań ostatnio właśnie byłem na pvp kit i właśnie ty mi waliłeś krytyki bo nie mogłeś skakać i mnie biłeś z kill aury z 6 kratek w dodatku biłeś mnie i mojego kolegę jednocześnie więc nie jestem za UB
w dodatku masz regena lub cos innego bo nie można było cię zabić
Czekajcie Czekajcie mówicie że mam aure.....
Skoro ja widzę wasze nicki pierwszy raz na oczy ?
Mówicie tak pewnie, tylko dlatego że wkurzałem was zabierając wam kille lub kradnąc wam przedmioty na jakichś innych trybach.

Up@
Ja na kits pvp ciągle skacze bo wiem że to daje krytyk....
Pozatym jeżeli myślicie że mam aure, to nigdy nie graliście na pewnych serwerach Easy Hc ...
To zwyczajny skill który ma każdy ogarniający pvp.
Ty se kpisz cheaterze
Tyle razy na aurzr grales i jeszcze prosisz o UB haha
Nie distaniwsz
Daj SS'a jak wchodzisz na serwer.
Przekierowanie