MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Pomysł] na exp
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam,
Proponuję aby po zabiciu gracza osoba która go zabiła dostawała butelkę xp (x2 dla czarownika), oraz sugeruję aby czarownik dostawał xp z rud w postaci tylko butelek xp (lub tak jak gracz +butelki).
Mam nadzieję że pomysł się spodobał.
Pozdrawiam PR0s.
Dla mnie pomysł z dropem expa jest nie potrzebny.
Jeśli chodzi o ulepszenie czarownika na neutral
Spodobał Big Grin
neutral
-można by graczom rozdawać exp

- nie potrzebne, dużo exp leci z rud

Wysłane z mojego PAP3400DUO przy użyciu Tapatalka
neutral
to już zostawiam do waszej oceny tych butelek i tak dużo nie uzbieracie max na zloty kilof wyd 2

małe ulepszenie ale ciekawe
Cóż... Jestem na Neutral z przeważniem na NIE.

Dla graczy mających VIP i Wszystkie boskie było by to zbyt OP, bo taki gracz zabije sobie 2 graczy i już ma 1 lvl, a przecież widzimy jaki czasami jest spam na chacie.
Poza tym, to ekwipunek szybko by się zanieczyszczał podczas walki z grupą powiedzmy 20 graczy z czego 3 jest KOXAMI.

Co do czarodzieja, to jestem na TAK. Czarodziej, to czarodziej. Też czasami mu troszeczkę expa się należy Wink
tak ci się tylko wydaje ja w dobrej rundzie (nie wieczorem na fk) zabijam około. 50 osób=50butelek xp 2x64 butelek =30lv więc eq to prawie wgl by nie zapewniało
Na tak ale żeby tylko czarownik dostawał exp za zabicie
to wtedy 2 butelki albo 3 za kila bo to tak jak byś expil kile wojownikiem więc raczej dla każdego po 1

będzie lepiej
Stron: 1 2
Przekierowanie