Problem polega na tym, że zamiast paska życia, głodu i zbroi są białe kreski.
![[Obrazek: image.php?di=IG8T]](http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=IG8T)
W głównym folderze .minecraft usuń plik servers.dat i błąd ci się naprawi
Zobacz na innym TxT czy tak masz.
(22-February-2016 20:02:08)iEasy napisał(a): [ -> ]Zobacz na innym TxT czy tak masz.
To nie wina TxT tylko pliku servers.dat który znajduje się w folderze .minecraft
(22-February-2016 20:09:25)Colbster napisał(a): [ -> ] (22-February-2016 20:02:08)iEasy napisał(a): [ -> ]Zobacz na innym TxT czy tak masz.
To nie wina TxT tylko pliku servers.dat który znajduje się w folderze .minecraft
JAK MASZ KOMUŚ SZKODZIĆ TO LEPIEJ NIC NIE PISZ.
NIE USUWAJ POD ŻADNYM POZOREM PLIKU SERVERS.DAT, JEST TO PLIK KTÓRY ODPOWIEDZIALNY JEST ZA ZAPISANĄ PRZEZ CIEBIE LISTĘ SERWERÓW!
Błąd ten występuje ponieważ dany texture pack jest niezgodny z twoją wersją minecrafta. Na RPG należy używać minecrafta 1.7.2
(22-February-2016 20:16:59)vadtrex napisał(a): [ -> ]JAK MASZ KOMUŚ SZKODZIĆ TO LEPIEJ NIC NIE PISZ.
NIE USUWAJ POD ŻADNYM POZOREM PLIKU SERVERS.DAT, JEST TO PLIK KTÓRY ODPOWIEDZIALNY JEST ZA ZAPISANĄ PRZEZ CIEBIE LISTĘ SERWERÓW!
Błąd ten występuje ponieważ dany texture pack jest niezgodny z twoją wersją minecrafta. Na RPG należy używać minecrafta 1.7.2
Ja nikomu nie szkodze. Ja sam usuwałem ten plik i mi błąd znikał gdy się wygenerował nowy plik
@vadtrex ja cały czas gram na 1.7.2
Przelacz sie na wersje 1.7.4 i jak nie pomoze to z powrotem na 1.7.2
Czasami ten manewr pomagal
(22-February-2016 21:13:52)Piotrovsky napisał(a): [ -> ]Przelacz sie na wersje 1.7.4 i jak nie pomoze to z powrotem na 1.7.2
Czasami ten manewr pomagal
Super pomogło. Dzięki za pomoc. Proszę zamknąć temat.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!