MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: aktualizacija RPG
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Cześć,wpadłem na pomysł aktualizacji serwera BEST RPG
1.Klasy
Wojownik-podstawowa
Barbarzyńca-dodatkowa siła,można użyć co 15 sekund koszt:5000$
Kapłan-koszt 10000$-przywołanie 10 befsztyków-możliwe co minute
mag-może miotać kulami ognia koszt 20000$
ninja-dodatkowa szybkość II możliwa co 30 sekund-koszt 30000$
Bard-może zadać spore obrażenia atakując mocą muzyki(nutami) można użyć tej mocy co minute,koszt 40000$
archanioł-może latać przez 10 sekund,dostępne co 30 sekund,koszt klasy wynosi 50000$
Każdy gracz który ma klase miałby przed nickiem nazwe tej klasy i kolory napisu:
Wojownik-szary
obrońca-żołty
mag-fioletowy
Bard-ciemno niebieski
Archanioł-jasno niebieski
2.nowe Expowiska
expowisko level 55- krasnoludy,które mają diax kilofy,są to małe zombie w skórzanych klatach
Boss-Ogr
level 60-duchy górników,szkielety w żelaznych hełmach i z żelaznymi kilofami
Boss-Nieumarły górnik
niedługo wymyślę więcej expowisk

Fajne?Zostaw plusika!
Aktualizacja*
Nie tylko ja tego chcę

http://iv.pl/images/62972348127033758262.png
Powiem tak - jeśli chodzi o expowiska Banan sam ma na nie pomysł , mowil podczas odcinak że wszystko ma zaplanowane.

Jeśli chodzi o klasy nie jest to bardzo potrzebne i do tego byłoby multum roboty.
PS. Jakieś Pluginy znasz wogule ?
Najpierw się trochę poucz o pluginach, oraz ich MOŻLIWOŚCIACH dopiero wtedy pisz propozycje.
znam się nie wiem jak ty
Może najpierw zrobisz pluginy do tego i mapki zrobisz bo nikt tego robić nie będzie.
Wymyślać każdy może ale zrobić nie ma komu.
Poco to komu?
Wescie dajcie pluginy itp bo wymyślać to każdy potrafiSmile
Ok zrobię mapki ale pluginy na nowe expowiska??? Na takim jednym serwie widziałem taie coś z klasami jak jakiś admin chce mogę podać na pw ip
Plugin na te klasy nazywa się Heroes
O ile dobrze pamiętam, to Banan mówił, że klas nie zamierza wprowadzać. Co do expowisk to odpowiedź jest już udzielona.
czemu pomocnicy wszystko hejtują? 0_o
Stron: 1 2
Przekierowanie