MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Żegnajcie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
tydzień temu zostałem zbanowany za cheaty a niedawno potraktowano mnie jak czitera odrzucając prośbę o UB. więc oficjalnie chce się pożegnać z wszystkimi ludźmi których lubiłem i szanowałem chodzi mi o 75% graczy WD.
Che wyszczególnić osoby którym dziękuję za miła i przyjemną atmosferę w grze:Rokopvp(często graliśmy razem i pomagałeś mi gdy coś straciłem), osxmaster,MAŁYBEJLU11,Kejmil,AfkaMod, oraz wielu innych.
Jakim dotychczas byłem graczem: pomagałem innym odzyskać eq, ratowałem team gdy był w wielkiej potrzebie poświęcałem się niejednokrotnie dla dobra innych, byłem uczciwy co do innych i nie okradałem ludzi, zgłaszałem haxy.
Miałem również wielki plan na Youtubie który spodobałby się społeczności graczy WD gdybym tylko mógł go zrealizować. Chciałem zrobić kanał z poradnikami, trikami ciekawostkami o tym trybie lecz ban odrzucenie go i zbanowanie konta na forum to był szczyt wszystkiego za co cała administracje Mineserwera nie pochlebiam oprócz Kalisa był jedynym adminem który miał serce pomagał mi odpowiadał na prośby i pytania i był bardziej aktywny wg. mnie niż Banan a co w związku do niego nie będę go komentował bo jeszcze mnie hejtować inni mnie będą.
Za uprzykrzanie mi gry trucie i ugoryczanie mi gry na serwerze dziękuje:
cziterom(traciłem przez was eq), Szybkiemu(zbanowanie konta i brak serca),Camrakorowi(odrzucenie bana bo najłatwiej to uznać mnie za czitera i odrzucić) i reszcie która przyczyniła się do powstania tego wątku.
Nie wiem na ile mnie nie będzie wiem że dość długo, aby każdy o kimś takim jak ja zapomniał i schował mnie i moje czyny między książki, ale powiem wam jedno jak gracz który kupił all boskie prócz inferna(inferno dalej ssie) mógłby czitować. Dziękuje i żegnam was.
artur132 Wink
Zegnaj, czyli w ekipie mam cie wyrzucić?
nie bartka nie wyrzucaj on grać jeszcze będzie ja odchodze bo administracja traktuje mnie jak śmiecia
Aha ok
Ja jeszcze w ekipie bende ale na tsa wbije kiedy indziej sry
Dostałeś bana od ac ?
Niedostal od ac

Prawdopodobnie od poisongirl
Camrakorowi (za odrzucenie bana)
To chyba dobrze, że odrzucił bana xD.
Nie to sarkazm wiesz co to?
Na mnie wrażenia tym nie zrobiłeś. Możesz sobie odchodzić, pewnie wrócisz ale cóż...
Stron: 1 2
Przekierowanie