MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Skrzynia dusz
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Pytanie czy mogą zostac usunięte z skrzyni dusz mikstury trucizny i oslabienia bo to bardzo wnerwia np. grając Berserkerem ktury ma na początku 9hp gosciu z naszego teamu zuca w nas tą potą i dedamy.
Raczej nope.
wy to wszystko chcecie osłabićTongue
A nowi gracze niemają jak graczAngel
Z chowaj się gdzieś i zregeneruj
Grzesiek ja sie chowa tylko ja mam 2 HP :/

Shadow twoim zdaniem uczciwe granie to uprzykrzanie grania innym graczą z twojego teamu zabijając ich ?!
Na nie, jeśli gracz żuci w ciebie taką miksturką po prostu schowaj się i wygeneruj życie.
jak sie gra Berserkerem to sie od razu deda Smile
Ta podka jest tak zrobiona że zostaje ci minimum 1hp sam mam berserkera i ponad rok to chyba wiem
Na wd już gra coraz mniej ludzi ,dlatego że są potki trucizny i na karaibach lawa. Dlatego ludzie potpalają i rzucają ,potem się ktoś dziwi że deda z boskimi jak swój cię rzuci. Mnie to wkurza jak walcze na silce i jakiś noob rzuci potą i dedam z silkami i potami . Jestem za skasowaniem. To jest tylko moje zdanie.
Jestem za skasowaniem!

Chociaż sam lubię sobie rzucić potką trucizny w jednego z naszej ekipy Big Grin

Ale jestem na TAK!

Również jestem za usunięciem lawy na Karaibach, i wstawić w jej miejsce Diaxy.

Sam raz kiedyś zdedałem o 23.00, bo byłem afk, i jakiś Noob najpierw rzucił we mnie potką trutki, a potem podpalił i zdedałem z diax EQ i all boskimi :-|
Stron: 1 2
Przekierowanie