MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Czy moge dostać za to bana ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czy jeśli bym sobie zrobił 2 konto tylko żeby sobie grać z moimi itami na RPG od 0 lvl
Czy mógłbym dostać za to ban ?
Kto odpowie dostanie + !! Wink [ Poprawnie ]
Nie dostaniesz bana na serwerze za to Smile
Chodzi ci o to, że z tego konta pierwotnego dać te itemy diax itp. na nowe?

EDIT:
Cytat:2.Użytkownik ma możliwość zarejestrowania jednego konta na 1 adres IP, jeśli na jednym łączu gra więcej niż jedna osoba użytkownik winien bezwzględnie zgłosić ten fakt administratorowi forum w celu uniknięcia blokady wszelkich jego kont. W przypadku wykrycia multikont administracja zbanuje każde z nich!
Nie Vark ja sobie z RokoPVP che sobie na inne przenieś [ wiem jak ] i sobie od 0 lvl grać .
I nie będę robił nic złego tylko sobie grał od 0 lvl na moich itach .
Pisałem o tym wczoraj, podeślę jeszcze raz
Cytat:3 Zasady Ogólne - Regulamin serwera
2.Użytkownik ma możliwość zarejestrowania jednego konta na 1 adres IP, jeśli na jednym łączu gra więcej niż jedna osoba użytkownik winien bezwzględnie zgłosić ten fakt administratorowi forum w celu uniknięcia blokady wszelkich jego kont. W przypadku wykrycia multikont administracja zbanuje każde z nich!

Zarowno na forum jak i serwerze obowiazuje ta zasada.
Jezeli ktos bedzie chcial dodatkowe konto z tego samego ip, powinien sie zglosic przed zalozeniem konta - to od Administracji zalezy czy bedzie taka zgoda.

Pytanie co do zalozenia 2 konta nalezy kierowac na PW do Admina na forum, lub mailowo na mineserwer@zarabiam.com

MrDemonik22352 - proponuję się nie wypowiadać, skoro wprowadzasz użytkowników w błąd.
Czyli nie robie zamknąć !Undecided
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie