MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [SKARGA][FORUM] na SnowPL
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: Colbster
Nicki osób posądzonych: SnowPL
Najdokładniejsza data zdarzenia: 12.02.2016r. Godz. 09:11
Opis zdarzenia: SnowPL dał mi bana z takim powodem: "Colbster za co mi dajesz minusaa...za to że ci odrzuciłem podanie bo A) Rebeka wcale nie chce z tobą pracować B) Posiadasz -cheaty C) Jesteś Malinowy Król D) Wielokrotne Bany Ponadto Zachowujesz się jak Jakiś Bachor. "Żegnam Ozięble" ". SnowPL tym powodem mnie obraża
Dowody: http://screenshot.sh/m3AMq9pWD19Vt
Sugerowany wymiar kary: Ban na 7 dni + Degrad ze stanowiska Pomocnik+ na forum i na wszystkich serwerach tej sieci
Serwer: Forum
Przesadzasz

EDIT: Zbanowałem na tydzień, jeżeli się nie uspokoi, to bany będą surowsze.
Jeżeli dajesz minusy bez żadnej podstawy, to możesz zostać ukarany.

Snow, to dobry pomocnik, nie jedna mapę zbudował, i wspomógł dzięki temu serwer, moim zdaniem, to ty powinieneś otrzymać perma, za swoje wymysły..
Jeżeli dajesz minusy, należy ci się kara. Snow dobrze postąpił, bo już tylu ludzi wkur*iasz że omg.
A co do snowa to dobry pomocnik jest już na stanowisku rok i sprawuje się doskonale.
Szkoda gadać. On i tak się nigdy tego nie nauczy, dajesz mi tylko dlatego że twoje podanie zostało odrzucone przez większość głosów, a i jak mam nie usuwać minusów typu "NIE ZGADZAM SIĘ Z ODRZUCENIEM. MASZ ZAKAZ USUWANIA TEGO MINUSA", dajesz mi zakaz na usuwanie bezpodstawnego minusa gratuluje pomysłowości, ponadto uważasz siebie za jakiegoś admina bezsens. Ja ci to już tyle razy pisałem żebyś się ogarnął a ty nadal swoje. Brak mi już słów do ciebie. A powód bana nie uważam za obraźliwy wręcz przeciwnie Smile
Przekierowanie