MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: UKRADNIĘCIE DZIAŁKI
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Angry

UKRADŁ mi działkę na minecraftowo.pl creative 3 niejaki PansParkinson i groził mi że ją wyczyści ja ją 2 lata budowałem już mi niszczył admini widzieli to jak zniszczył zmieniłem hasło i proszę o pomoc w odzyskaniu ja naprawie szkody na mojej działce tylko chcę odzyskać mam świadków że to moja była a on włamał mi się chyba na konto i opuścił a na swoim zajął błagam o pomoc
SadAngryAngrySadSad

dałem załącznik jaki jest muj skin

świadkowie to
- kidflash
- pik1115 (vip)
- _Argath_
Miniatura nie działa
Jak Ci ukradł i jednocześnie byłeś na serwerze ?
Czy poprostu dodałeś go do działki ?
Podaj dowody w postaci filmu jak wchodzisz na dzialke pod komendą /plotme home i dojdź do tabliczki i sprawdz czy tam pisze jego nick.
A TERAZ PYTANIA DO CIEBIE :
Dodawałeś go do dzialki ?
Podawałeś mu hasło do swojego konta ?
2 lata budować działkę 128x128 ciekawe jednak potrzebujemy dowodów by cokolwiek zrobić i odpowiedz a te 2 pytanie które zadał MegaRayquaza
nie dodałem go ja weszłem 19.02.2016 po szkole na mc na minecraftowo creative bo chciałem samolot zbudować na działce a tu mi piszę że niemogę tu budować to poleciałem do tabliczki tam gdzie pisze właściciel a tu pisze
właściciel PansParkinsonSad

świadkowie to
- kidflash
- pik1115 (vip)
- _Argath_
A teraz jak odpowiedziałem na pytania to będe tyle czekać że on naprawdę mi wyczyści działkę SadSad
I co mamy zrobić? Zabrać mu tą działkę? Nawet jak ktoś ci się włamał na konto to może być tylko i wyłącznie twoja wina. Zapewnię logowałeś się z tym samym hasłem na inne serwery lub założyłeś sobie łatwe hasło co nie jest naszą winą, bądź podawałeś komuś hasło. Nie da się przedstawić dowodów, ponieważ w każdej chwili mogłeś opuścić działkę i ktoś później mógł ją zająć.
(20-February-2016 18:10:38)Raxtri napisał(a): [ -> ]nie dodałem go ja weszłem 19.02.2016 po szkole na mc na minecraftowo creative bo chciałem samolot zbudować na działce a tu mi piszę że niemogę tu budować to poleciałem do tabliczki tam gdzie pisze właściciel a tu pisze
właściciel PansParkinsonSad
A wpisałeś wtedy /plotme home ? Jeśli tak to najwyraźniej została skradziona.
Przekierowanie