MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Skrzynia
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Znalazłem przyczynę tego że niektóre osoby nie mogą otwierać skrzyni dusz ( nie to że nicki bugowali) a mianowicie: Gramy sobie otwieramy skrzynię i jest restart albo logniemy jak się jeszcze nie otworzy, to w następnych grach nie możemy już otwierać.Nic więc dziwnego że banan podczas sprawdzania na losowych kątach nic nie wykrył.
Ja także nie mogę używać skrzyni dusz a NIGDY nie bugowalem nicków i nie używałem cheatów. Dziwne, bo grałem sobie był restart i w następnej grze nie mogłem otwierać i nie mogę otworzyć do dzisiaj. Chyba masz rację z tą przyczyną.

Dzisiaj rozegrałem 5 gier na WD. Podczas jednej mogłem używać skrzyni a przez pozostałe nie.
Ja tez nie moge otwierac
mi się zablokowała jak otwieralem przed resetem wd

a potem tylko info od banana "nie pomagamy takim graczą"
https://youtu.be/rL4Q-_8NxEo ten film potwierdza moje wszystkie przypuszczenia Big Grin
Ps. to konto kolegi, bo na swoim mam już zbugowaną skrzynię ;/
@Up

Film prywatny. Popraw.

Nigdy tak nie robiłem (Bo po co?) i nadal mogę otwierać skrzynkę, ale dopiero jak zobaczę film, to się zorientuję.
Poprawione Smile
No to czeba to teraz naprawić mamy solidne dowody że skrzynka dusz nieraz nie działa !
Nie myliłem sie w dalszym ciągu to zbugowany nick, otworzyłeś skrzynie równo z zamknięciem serwera więc plugin na casy sądzi że jej nie otworzyłeś. Nic w tym zakresie nie zmienimy bo to blad po stronie pluginu (z zamknietym sourcem), jedyne co możemy zrobić to ręcznie przeinstalować pluginy żeby wyczyściło Was z pamięci pluginu.

Zrobiłem to teraz wiec każdy powinien móc używać skrzyn normalnie, na przyszłośc nie otwierajcie skrzynek gdy gra się kończy aby nie zbugować nicku.

Wyczyściłem to również na innych serwerach.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie