Mam pomysł na tryb: Pokecraft -to tryb w którym wybieramy pokemona z menu wbijamy mu lv jak w modyfikacji i ogólnie dodam tylko że to bedzie tryb wzorowany na modzie
NIe ma sensu tego robić nie podoba mi sie a jest taki serwer z pokemonami
|Zgadzam sie z up są takie serwery ktore maja po 50-100 osob max i ten tryb jest dosyc nudny gracze by sie nim nie interesowali.
Tak mało osób gra ja grałem na jednym takim serwie pokemon i pograłem 10min i mi sie znudził i juz nie gram a na tym serwie jest tak czasami 30 lub 20 osób na 100 slotów a jak tak bardzo chcesz pograć pokemonami to ściągni mod lub piszukaj w google serwera z tym modem .

widze ze sie nie podoba ale TAK SZYBKO ODPISYWAĆ !? Ludzie sprawdzacie nowinki tak często ? Szacunek
Ale nie ma sensu tego dodawać a jak chcesz to wpisz serwery pokemon i poszukaj napewno znajdziesz
Ja wole automaty z modami-Szybciej i lepiej
A i na takich serwach trzeba dodatkowe mody których nie mam pojęcia gdzie szukać
Ja grałem na takim modzie kiedyś i po 20 minutach mi sie znudził
Ale przyznać musicie że na serwie graja dzieci co lubia takie mody i nie umia instalki zrobic
Tryb jest strasznie nudny i monotonny, czego w MC byc nie powinno ( nie dotyczy kopania obsa...) na dodatek taki tryb to nie lada wyzwanie. Ludzie by tam nie grali. Nie.