MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Dodanie pewnej komendy .
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Chciałbym aby na WD została dodana komenda /ignore nick ponieważ dużo osób mi spami na czacie z tego teamu w którym jestem i innych teamów .
Jak by była ta komenda napwno był by mniejszy spam o ity bo np. kogoś nie lubie i nie che mu dać , a jak by nie było tej komendy to by pisał np. Roko daj coś !!! .

Kto jest za tym pomysłem prosze pisać po wądkiem kto jest ZA .
Nie wiem czy to potrzebne, szczerze na neutral. Jeśli jesteś wystarczająco zrównoważony to po prostu o ignoruj, ja tak robie i nie mam takich problemów. Jeśli piszą głupie komentarze nie odpisuj proste.
Co do pomysłu neutral bo może by się to przydało ale dla mnie moim zdaniem zbędne.
Zgadzam się z @up
poza tym można pisać co 5 sec wiec takiego strasznego spamu nie ma
Było wczesniejSad
Jestem na Nie bo lubie spam xD
Zart
Zwalczyc groźnych typów !Wink

Jestem na Tak!
Na tak nie raz mi spamią ludzie kiedy np. Zabije junred albo kogoś innego
012300 mam tak samo że zabiłem kogoś i odrazu z 5 osób roko daj coś Angry to mnie wnerwia !
jestem na nie rubcie ss i zglaszajcie jak wam to przeszkadza
Myślisz że zbanują na co mam pisać skarge jak bez Caps będzie pisał i spamił dostanie co najwyżej na jednom kilka godzin po co więc angażować pomocników , lepiej niech banują cheaterów a nie takie pierdoły Wink
przeszkadzają ci spamiące osoby a nie aury co zaprezentowales dodając ten wątek więc je zgłaszaj
Jestem za zabije np transformers3 spam daj ity plis daj ity i wgl
Stron: 1 2 3
Przekierowanie