Mama taki pomysł ale nwm czy jest możliwy do zrealizowania. Jako że na WD mamy topkę kili to każdemu zależy na kilach. Proponował bym też wprowadzić topkę uderzeń w kamień. Można by to zrobić tak eby dane były na stronie tak jak jest to ze statami na WSP. Uważam że zmniejszyło by się parcie na nabijanie kili.
Hmyy... Bardzo zaciekawił mnie Twój post Grzesiek. Ciekawy pomysł, tutaj masz rację, gracze skupiają się na killach, aby dostać się do topki, więc czemu nie dodać topki uderzeń w kamień. Np. nie wszyscy gracze są dobrzy w PvP (nie lubią go zabardzo), wolą wygrać niszcząc kamień dusz. Moim skromnym zdaniem ten pomysł powinien zostać zrealizowany, czekam na wypowiedzi innych na ten temat, i co na to SzybkiBanan

(18-February-2016 16:46:44)Grzesiek88899 napisał(a): [ -> ]Mama taki pomysł ale nwm czy jest możliwy do zrealizowania. Jako że na WD mamy topkę kili to każdemu zależy na kilach. Proponował bym też wprowadzić topkę uderzeń w kamień. Można by to zrobić tak eby dane były na stronie tak jak jest to ze statami na WSP. Uważam że zmniejszyło by się parcie na nabijanie kili.
moje pytanie brzmi: czemu to twoja mama pomysły na WD wymyśla XD. Sory ale ten błąd rozwala a teraz do rzeczy kogo interesować będzie ile razy ktoś palnął kilofem w kamyk. to że ktoś nie jest doświadczony w PVP to niech się go nauczy. Ale niech skillów nieprzedobrzy bo dostanie bana za haxy a ma tylko skilla ćwiczonego przez 13 lat tak jak ja

A ja jestem neutralny w stosunku do tego pomysłu bo gra trwała by po kilka minut już 2-3 turze miałbyś kamienie rozwalone bo było by parcie na niszczenie.
Gra na tym polega można by też dodać topke graczy ktuzy zabijają najwięcej w obronie kamienia dusz przynajmniej gra przestała by wyglądać tak= nie niszczyć np red poexpimy na nich
Artur jak możesz mieć skilla wycwiczonego przez 13 lat ? Skoro MC ma 7 lat.??
On wiedział że Mc powstanie i już 6lat wcześniej trenował
Na TAK.
Gracze by w końcu nie narzekali, że runda trwa za krótko/za długo, tylko by się bardziej koncentrowali na rozwalaniu kamienia i wtedy runda by leciała szybciej. Pilnowanie kamienia stało by się bardziej istotne.
PS. Sorry Grzesiek za te plecki z rogiem i tą strefkę na moście u zielonych :]
Na neutral.
Ja osobiście dużo razu pędze na kamień ze złotym kilofem, lecz nie wiem czy taka topki przydałaby się. Top zabójstwa wystarczają.