18-February-2016, 03:11:52
Odchodzę przez kilka osób mam za słabe nerwy na te ciągłe kłótnie oszustwa itp Chciałbym pożegnać kilka osób
DiamondswordXD:Za wspólną grę w gildi
PaTrYk (Sorki jeśli źle napisałem nick):Za pomoc w gildi i obronę gildi
KaroleQ:Za obronę mojej gildia
xkox1337_:Za pomoc w budowaniu bazy i ogólnie zaczłonkostwo w Impossbile (Boskich Koxach)
Pak3r:Za bycie śmiesznym
Mlody:Za walki i sojusze
Trebor:Za to samo
SnowPL:Za popsucie powrotu do starych złych czasem nawet dobrych czasów świetne zmiany naprawdę pajęczyna na linii 7 raz mnie wywaliło z serwa może przez to że bicie w pajęczynie powoduje lagi nie bierz tego do siebie Snow napisałem tylko jak jest
Przepraszam mogłem kogoś nie wymienić ponieważ jest 2 w nocy
A to jest osoba która zjawiła się tu nagle i weszła mi w paradę i od pewnego czasu zaczęła mnie mocno wnerwiać oczywiście chodzi o Pawlacza
PS:Odchodzę tylko z jednego trybu SV
Odrazu przepraszam za ortografia ale ten wątek napisałem za pomocą komórki
DiamondswordXD:Za wspólną grę w gildi
PaTrYk (Sorki jeśli źle napisałem nick):Za pomoc w gildi i obronę gildi
KaroleQ:Za obronę mojej gildia
xkox1337_:Za pomoc w budowaniu bazy i ogólnie zaczłonkostwo w Impossbile (Boskich Koxach)
Pak3r:Za bycie śmiesznym
Mlody:Za walki i sojusze
Trebor:Za to samo
SnowPL:Za popsucie powrotu do starych złych czasem nawet dobrych czasów świetne zmiany naprawdę pajęczyna na linii 7 raz mnie wywaliło z serwa może przez to że bicie w pajęczynie powoduje lagi nie bierz tego do siebie Snow napisałem tylko jak jest
Przepraszam mogłem kogoś nie wymienić ponieważ jest 2 w nocy
A to jest osoba która zjawiła się tu nagle i weszła mi w paradę i od pewnego czasu zaczęła mnie mocno wnerwiać oczywiście chodzi o Pawlacza
PS:Odchodzę tylko z jednego trybu SV
Odrazu przepraszam za ortografia ale ten wątek napisałem za pomocą komórki