MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [SKARGA] SnowPL
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nick oskarżonego: SnowPl

Nick oskarżyciela: MlOoDYY

Powód: Przyznanie się do wykorzystywania jakiegoś błędu, itd.

Serwer: MineSerwer.pl / EasyHardCore

Dowody:
http://scr.hu/47yl/5dn4m
http://scr.hu/47yl/o77yy
http://scr.hu/47yl/brze3

Proponowany wymiar kary: Nie wiem, pewnie i tak ta skarga nic nie da jak setki innych. Niech przynajmniej gracze widzą.

Bananie, czy Pomocnik+ zgłosił Ci, że jest tam jakiś błąd który pozwala zapisać sethome w czyjejś gildii? Bo na SS widać jak się przyznaje, wykorzystał błąd gry, tryb jest fajny ale co to ma znaczyć, że POMOCNIK+ wykorzystuje błąd? Nikomu o tym nie mówi, aha sorry, składa winę na kolegę po fachu.
Jeszcze ten cynizm... ^^
Straciliśmy czas i chęci żeby się tam dostać, straciliśmy 2 dni żeby podbić tą gildię, a na koniec taki psikus. Szkoda.
Błąd Gry, czy ty sam siebie słyszysz. HA HA Tą permissie akurat ma każdy, ja ją zgłaszałem lecz jej nikt nie zablokował to nie moja wina Smile. A ten "bug" który niby wykorzystuje to komendy z essentiala Smile Ponadto skoro niby ja używałem tego bugu i piszesz na mnie skargę za to że niby wykorzystywałem, to widzisz /mvs dobrze ci znane też wykorzystywałeś a to był też niby taki błąd. Więc skargi na ciebie też mogłyby pójść. To co piszesz jest śmieszne. I zastanów się co piszesz Smile PS Dobrze wiedziałem że napiszesz tą skargę i tak pisałem Smile

SKARGA ODRZUCONA

[Obrazek: MJxVhji.png]
[Obrazek: logomineserwert2.png]

-=Administracja=-

Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.

Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)

[Obrazek: MJxVhji.png]
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak

Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona
Przenoszę skargę spowrotem, nie przenosi się snow nierozstrzygniętych problemów, może i jest to śmieszne ale jeśli mam to naprawić to chciałbym wiedzieć gdzie leży błąd. Bo jeśli takowy istnieje to nic dziwnego że ty lub inni gracze z niego korzystają, od razu zaznaczam że ani snow ani żaden inny pomocnik nie mają ządnych uprawnień pomocników bo są tam zupełnie inne permisje.

/sethome jest zablokowany dla osób spoza gildi, domyślam się ze zapewne istnieją inne komendy które pozwalają ustawić sethoma np. /esethome

proszę abyście wskazali wszystkie komendy które powinny być zablokowane na terenie obcej gildi (czyli tylko dla członków spoza gildi).
/esethome - tylko taka komende mi podal.

Szkoda, ze pomocnik Ci tego nie zglosil i to wykorzystywal.

Osobiscie moge dodac, ze jezeli jestesmy w walce i wpiszemy /baza (nie ruszamy sie 5sek) to wywala nas za fly ale nie giniemy nawet bedac w walce
@UP A skąd niby masz pewność że nie zgłaszałem ? Zgłaszałem Zgłaszałem Smile Wykorzystywać mogę (Bo nie jest komendą zakazaną tylko nie działa jak powinna Smile ) lecz też mam komendę /back tak anyway Smile (Permissie Kox'a) Ponadto na tamtym trybie pomocnikiem nie jestem bo nie mam tam rangi, jestem jedynie tam zwykłym graczem :>
Snow.. No szkoda ze to zrobiles, ale mysle ze miales dobre intencje
@UP Szkoda że to zrobiłem ??? Ta komenda była dostępna dla wszystkich, kto ją zna (Społeczność RC) to ją wykorzystuje loool Smile
Gdyby byla dostepna komenda /give tez najlepiej zataic i nie zglaszac, a kto zna to niech uzywa "loool"
@UP A co zabronione to jest ? Tak samo jak z /mvs "każdy" chociaż raz jej użył, komenda ta także była zgłaszana do Administracji i sam musiałem ją zablokować, tak samo było z tą komenda, na survivalu też ona działa.
Przypomnij sobie jaka łaske robiles blokujac ta komende. W netherze i tak nie zablokowales. Czekalismy 2 miesiace. Smile

Co to za argument, ze nie zablokowal to mozna korzystac? Jestes pomocnikiem i wydaje mi sie logiczne, ze powinienes naprawiac takie bledy (jezeli nie mozesz to zglosic) a nie wykorzystywac. Mozna powiedziec, ze uzywajac niezablokowanej komendy zniszczyles gildie H@. Co do /mvs. Wiesz, jestesmy tylko szarymi graczami, ty jestes pomocnikiem. Powinienes pokazywac aby tego typu komend nie uzywac i zapobiegac temu.

Gratuluje podejscia
Stron: 1 2
Przekierowanie