Nick oskarżonego: SnowPl
Nick oskarżyciela: MlOoDYY
Powód: Przyznanie się do wykorzystywania jakiegoś błędu, itd.
Serwer: MineSerwer.pl / EasyHardCore
Dowody:
http://scr.hu/47yl/5dn4m
http://scr.hu/47yl/o77yy
http://scr.hu/47yl/brze3
Proponowany wymiar kary: Nie wiem, pewnie i tak ta skarga nic nie da jak setki innych. Niech przynajmniej gracze widzą.
Bananie, czy Pomocnik+ zgłosił Ci, że jest tam jakiś błąd który pozwala zapisać sethome w czyjejś gildii? Bo na SS widać jak się przyznaje, wykorzystał błąd gry, tryb jest fajny ale co to ma znaczyć, że POMOCNIK+ wykorzystuje błąd? Nikomu o tym nie mówi, aha sorry, składa winę na kolegę po fachu.
Jeszcze ten cynizm... ^^
Straciliśmy czas i chęci żeby się tam dostać, straciliśmy 2 dni żeby podbić tą gildię, a na koniec taki psikus. Szkoda.
Błąd Gry, czy ty sam siebie słyszysz. HA HA Tą permissie akurat ma każdy, ja ją zgłaszałem lecz jej nikt nie zablokował to nie moja wina

. A ten "bug" który niby wykorzystuje to komendy z essentiala

Ponadto skoro niby ja używałem tego bugu i piszesz na mnie skargę za to że niby wykorzystywałem, to widzisz /mvs dobrze ci znane też wykorzystywałeś a to był też niby taki błąd. Więc skargi na ciebie też mogłyby pójść. To co piszesz jest śmieszne. I zastanów się co piszesz

PS Dobrze wiedziałem że napiszesz tą skargę i tak pisałem
SKARGA ODRZUCONA
-=Administracja=-
Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.
Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)
![[Obrazek: MJxVhji.png]](http://i.imgur.com/MJxVhji.png)
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak
Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona
Przenoszę skargę spowrotem, nie przenosi się snow nierozstrzygniętych problemów, może i jest to śmieszne ale jeśli mam to naprawić to chciałbym wiedzieć gdzie leży błąd. Bo jeśli takowy istnieje to nic dziwnego że ty lub inni gracze z niego korzystają, od razu zaznaczam że ani snow ani żaden inny pomocnik nie mają ządnych uprawnień pomocników bo są tam zupełnie inne permisje.
/sethome jest zablokowany dla osób spoza gildi, domyślam się ze zapewne istnieją inne komendy które pozwalają ustawić sethoma np. /esethome
proszę abyście wskazali wszystkie komendy które powinny być zablokowane na terenie obcej gildi (czyli tylko dla członków spoza gildi).
/esethome - tylko taka komende mi podal.
Szkoda, ze pomocnik Ci tego nie zglosil i to wykorzystywal.
Osobiscie moge dodac, ze jezeli jestesmy w walce i wpiszemy /baza (nie ruszamy sie 5sek) to wywala nas za fly ale nie giniemy nawet bedac w walce
@UP A skąd niby masz pewność że nie zgłaszałem ? Zgłaszałem Zgłaszałem

Wykorzystywać mogę (Bo nie jest komendą zakazaną tylko nie działa jak powinna

) lecz też mam komendę /back tak anyway

(Permissie Kox'a) Ponadto na tamtym trybie pomocnikiem nie jestem bo nie mam tam rangi, jestem jedynie tam zwykłym graczem :>
Snow.. No szkoda ze to zrobiles, ale mysle ze miales dobre intencje
@UP Szkoda że to zrobiłem ??? Ta komenda była dostępna dla wszystkich, kto ją zna (Społeczność RC) to ją wykorzystuje loool

Gdyby byla dostepna komenda /give tez najlepiej zataic i nie zglaszac, a kto zna to niech uzywa "loool"
@UP A co zabronione to jest ? Tak samo jak z /mvs "każdy" chociaż raz jej użył, komenda ta także była zgłaszana do Administracji i sam musiałem ją zablokować, tak samo było z tą komenda, na survivalu też ona działa.
Przypomnij sobie jaka łaske robiles blokujac ta komende. W netherze i tak nie zablokowales. Czekalismy 2 miesiace.
Co to za argument, ze nie zablokowal to mozna korzystac? Jestes pomocnikiem i wydaje mi sie logiczne, ze powinienes naprawiac takie bledy (jezeli nie mozesz to zglosic) a nie wykorzystywac. Mozna powiedziec, ze uzywajac niezablokowanej komendy zniszczyles gildie H@. Co do /mvs. Wiesz, jestesmy tylko szarymi graczami, ty jestes pomocnikiem. Powinienes pokazywac aby tego typu komend nie uzywac i zapobiegac temu.
Gratuluje podejscia