MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [unban] Liptonik [na forum]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam pytanie. Czemu mi pisze że dostałem bana na [Liptonik] za multikonta na forum ? Mam dwa konto saibot i Liptonik. Saibot nie pamiętam hasła więc stworzyłem nowe. W tym problem ? Proszę odpowiedzcie bo to ważne a nie wiem czemu ten ban jest ;-;

PS: w tym czasie przeglądałem wątek o jakimś kolesiu co miał aure. Czy to może mieć coś wspólnego ?
Zastosuj Odpowiedni Wzór na UnBana
(16-February-2016 17:34:33)*Koksu449* napisał(a): [ -> ]Zastosuj Odpowiedni Wzór na UnBana

Ale to ban na forum a nie na serwerze : p więc nie byłem pewien czy dawać ten wzór.
@Refresh
Lepiej Daj, Nie kiedy uczepią sie nawet takiego czegoś. Jestem za UnBanem, saibota dawno nie używałeś wiec należy cie się UnBan
Za UnBanem.
To nie koncert życzeń regulamin jest jasny i klarowny:

Cytat:2.Użytkownik ma możliwość zarejestrowania jednego konta na 1 adres IP, jeśli na jednym łączu gra więcej niż jedna osoba użytkownik winien bezwzględnie zgłosić ten fakt administratorowi forum w celu uniknięcia blokady wszelkich jego kont. W przypadku wykrycia multikont administracja zbanuje każde z nich!

Zapomniałeś hasła? a od czego jest opcja przypomnienia hasła na maila? dlaczego żaden administrator zgodnie z regulaminem nie został o tym poinformowany? żadnej drugiej szansy nie będzie każde kolejne multikonto będzie traktowane banem.

Jeśli dla kogoś treść regulaminu jest żartem, to dla Nas treść takich tematów jest tym samym.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie