MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [EPIZOD IV] Demonikowe Przygody
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Chcecie to piszę Smile

W poprzednim epizodzie:
Demonik spotkał Mecziego który jest po stronie Banana.

[ EPIZOD IV ] Demonikowe Przygody.

Nasza ekipa ruszyła na pole bitwy. Aż tu z krzaków wyskoczył "Szaman MrRayQQ" . Oczywiście Demonik pyta się czy mógłby do nas dołączyć na pole bitwy. A szaman z wielką radością dołączył, ale przepowiedział - Bitwa będzie bardzo długo trwać !!. Wtedy Demonik na chwile poszedł nad rzekę i tam ujrzał. AkademieTrolu był to morski wojownik walczący tylko w wodzie. Był bardzo silny, ale nie mógł wyjść nad brzeg. Bo by spłonął. Demonik zapytał się czy będzie moim wojownikiem wodnym. A on odpowiedział. Mogę być wojownikiem wodnym, ale boję się Szybkiego. Okey zostajesz naszym sprzymierzeńcem wodnym. Słuchajcie powiedział Qiuzushi idzie nas Kapitan !! Demonik powiedział - Od tej chwili mamy sprzymierzeńca wodnego jest nim AkademiaTrollu Big Grin . UWAGA IDZIE SZYBKIBANAN POZYCJĘ OBRONE! ! Czekajcie on idzie tylko coś przed bitwą powiedzieć!

- Cześć Demonik
- Cześć SzybkiBanan przyszłeś tu coś z nami - omówić?
- Tak, chce aby Qiuzushi był w mojej drużynie.
- On zdecydował być u nas.
- Jeśli mi go nie oddanie na polu bitwy odniesiecie przegraną.
- Idź już!!

SzybkiBanan nagle wyciągnął róg użył i sklepał Dominika010. Ale na szczęście Demonik też miał róg i użył prawie ded Szybkiego aż nagle uciekł Vortexem. Demonik już był pewny że go dednie, a tu taka niespodzianka. Demonik zdążył uratować Dominika oddał mu róg swój żeby zdobył se ity Smile .

UWAGA : Meczi użył boskie róg mocy przez co został wzmocniony! !!!!!!!!!!

- Meczi atakuje uciekamy Vortexemi! !!

Nasz team zdążył uciec. Mieliśmy dużego farta powiedział Koksu449. A gdzie Demonik?

Chcecie Epizod V? To piszecie.

Napisał: MrDemonik22352
Jaa chcs wieeceej
Cemy wincej!
Plus oczywiscieee
Hehe jestem szamanem xd
Fajne Wink
Mogę dołączyć do opowiadania?
Hehe chcemy więcej ! Smile
EPIZOD V pojawi się później Big Grin. W tym epizodzie znikł Demonik
:::Big Grin
Hehehe chce siebieSad