MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [EPIZOD I] Demonikowe Przygody
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hej, cześć na wstępie chciałbym powiedzieć że tych, których dodałem jako osób w opowiadaniu będą, ale nie wszyscy na raz. A więc zaczynam pisać.

[ EPIZOD I ]Demonikowe Przygody.

Dawno, dawno temu w realnej krainie żył MrDemonik22352 lubił bardzo grać na komputerze.

Pewnego razu jak grał w swój ulubiony tryb "WD" zobaczył tabliczkę z napisem Mineserwer. Trochę go zdziwiła tabliczka, ale MrDemonik22352 zawsze lubił klikać na tabliczki i kliknął. Momentalnie przyniósł się do krainy zwanej Mineserwer.pl. Początkowo przeraził się. Ale z czasem zaczęło mu się tu podobać, bo mógł grać 24/7. Więc poszedł na WD. Jak zawsze dołączył do najsłabszych w tym przypadku są to Red. Tylko nie wiedział jak wziąść swój Kit Vip. Więc napisał - Jak wsiąść KIT VIP?
- Trzeba powiedzieć ustnie czyli "Ukośnik uzbrojenie i narzędzia - Powiedział Koksu449
MrDemonik22352 natychmiast powiedział i zaraz podziękował
- Jaki masz nick? - Powiedział MrDemonik22352
- Ja mam nick: Koksu449, a ty? - Powiedział Koksu449.
- Ja mam Demonik22352 Smile - odpowiedział MrDemonik22352.
- Jesteś tu nowy? - Zapytał Koksu449
- Tak, jestem tu nowy. - powiedział MrDemonik22352
- Może zostaniemy kolegami? - Zapytał Koksu449.
- Okey jesteś miły bardzo. Powiedział MrDemonik22352.

I tak nasza dwójka rozpoczęła swoją przygodę z WD. Gdy nasi bohaterowie expili. Nagle przyszedł Dominik010 i zapytał się MrDemonik22352 czy mógłby być soj. Demonik odpowiedział oczywiście że tak, ale poznaj najpierw mojego przyjaciela Koksa449.

- Cześć Koksu449 - Powiedział Dominik010
- Cześć Dominik010, a więc chciałbyś soja z nami mieć? - zapytał koksu449
- Tak, chciałbym mogę? - Zapytał Dominik010
- Oczywiście że możesz - odpowiedział prędko MrDemonik22352.

Teraz naszych bohaterów jest aż trzech. Jakie będą mieć przygody? Kogo poznają jeszcze? To wszystko będzie w kolejnych EPIZODACH.

Napisał: MrDemonik22352.
Bardzo Fajne, Epickie, chcę więcej !
Napewno pojawi się jutro II EPIZOD.
dawaj dawaj fajne ale zamykam
/cls
Megaaa!! Chcę więcej lap diaxa Smile
Ce wincyyyjjjj!!!

No i czekam na siebie Wink
No FAJNE:v
Już napisany II Epizod zapraszam do czytania!!
--- Big Grin
Przekierowanie