MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: śmierć w kopalni
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Dlaczego gdy kopałem w kopalni na spawnie na EasyHc To nagle ktoś wylał na mnie lawę i utonołęm oraz straciłem ity
Z logicznej przyczyny... w kopalni da się niszczyć i stawiać bloki. Oczywiście mogę to ograniczyć, jeśli jest lista przedmiotów do blokady większa niż sama lava to wypiszcie ją w tym wątku.
Zablokujcie to może to popsuć grę.
Dokładnie, dzisiaj miałam to samo, prawie mnie zabili, gracze poprostu wylewają lavę, widziałam jak co najmniej z trzech typów zgineło...
Kogo obchodzi śmierć w kopalni?
To proste xD Powtarzam odpowiedź Banana ;D Kopalnia to teren do budowania i gracze mogą robić tam praktycznie wszystko...
Troche odejde od tematu ale moim zdaniem nie powinno byc czegos takiego jak kopalnia.

Jest kopalnia - to nie Easy HC.
Czyli nazwa trybu jest błędna , jezeli na trybie jest kopalnia i nie ma bana za smierc jest to jedynie zmodyfikowany Survival z kilkoma fajnymi bajerami.

Nie ma, ze ktos sobie moze nazwac tak tryb, to tak jakby ktos powiedzial, ze pisze sie "krul", a nie "król."
Czyli nazwa trybu jest najzwyczajniej bledna. xd

Zeby nie bylo off-topu:
Jezeli da sie uzywac tłoków w kopalni to ludzie zaczna murowac.
@up

proponuje się doinformować, dokształcić i pograć na trybach easyhardcore i sprawdzić na ilu z nich są dostępne na publiczne stoniarki.
@up To, ze istnieja takie serwery nie znaczy, ze jest to eHC. Połowa Polaków mówi "wziąść" a powinno mowic sie "wziąć".
Niestety takie serwery tez maja bledna nazwa, a powstaje takich wiele bo zazwyczaj wszyscy kradna pomysly od siebie nawzajem i popelniaja te same podstawowe bledy.

Z reszta sama nazwa Hardcore i niewazne czy easy czy nie powstala dlatego, ze jest tam ciezko o przetrwanie.
Powinno sie wychodzic na otwarta przestrzen i zawsze miec ten stres, ze moze jednak ktos przyjdzie i nas zabije.
Wlasnie dlatego na HC sa takie male mapy.
Ja osobiscie spotkałem chyba tylko 2 serwery z stoniarkami easy hc i to było ench gdzie gralo 10 osob.........
Stron: 1 2
Przekierowanie