MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] [Skrzynia dusz ] dodanie mikstur nie widzialnosci
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siemka mam propozycje by dodali do skrzyni dusz miksturke nie widzialnosci . na tą miksturke by była niska szansa na WYgraną.
No nie wiem... Brzmi ciekawie. Szansa na jej drop to 0.1%. Spoczko by było. Na tak.
(15-February-2016 18:18:52)kubixlol2 napisał(a): [ -> ]No nie wiem... Brzmi ciekawie. Szansa na jej drop to 0.1%. Spoczko by było. Na tak.

0.1, to coś jak 0, tylko z małym hakiem. Kurde ze skrzyni dusz nie róbmy losowania na 30 mln!
Potki na niewidzialność można zrobić samemu.
Ja tam za bardzo nie wiem czy to dobry pomysł. Później bedzie więcej płaczu że straciło się itemy a nie widziało się w ogóle gościa który go zabił. Co do tej szansy na wygranie tej potki to tutaj już lepiej.
Ale potka niewidzialności tak nie jest potrzebna w grze gdyż i tak można zrobić potke siły która jest najważniejsza i daje najlepszy efekt.

Podsumowując : Jest to nie potrzebne
Zgadzam się z @up
Niewidka jest ciekawym dodatkiem ale nie niezbędnym. Skrzynia dusz jest dobra taka jak teraz.
Żadnych niewidek ani dodatkowych przedmiotów w skrzyni dusz nie będzie. Nie myślcie że przedmioty na które na tym trybie trzeba sporo się napracować będą dostępne dla losowych osób od tak..
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie