15-February-2016, 17:54:45
15-February-2016, 18:18:52
No nie wiem... Brzmi ciekawie. Szansa na jej drop to 0.1%. Spoczko by było. Na tak.
15-February-2016, 18:34:27
(15-February-2016 18:18:52)kubixlol2 napisał(a): [ -> ]No nie wiem... Brzmi ciekawie. Szansa na jej drop to 0.1%. Spoczko by było. Na tak.
0.1, to coś jak 0, tylko z małym hakiem. Kurde ze skrzyni dusz nie róbmy losowania na 30 mln!
Potki na niewidzialność można zrobić samemu.
15-February-2016, 18:47:50
Ja tam za bardzo nie wiem czy to dobry pomysł. Później bedzie więcej płaczu że straciło się itemy a nie widziało się w ogóle gościa który go zabił. Co do tej szansy na wygranie tej potki to tutaj już lepiej.
Ale potka niewidzialności tak nie jest potrzebna w grze gdyż i tak można zrobić potke siły która jest najważniejsza i daje najlepszy efekt.
Podsumowując : Jest to nie potrzebne
Ale potka niewidzialności tak nie jest potrzebna w grze gdyż i tak można zrobić potke siły która jest najważniejsza i daje najlepszy efekt.
Podsumowując : Jest to nie potrzebne
15-February-2016, 18:55:14
Zgadzam się z @up
Niewidka jest ciekawym dodatkiem ale nie niezbędnym. Skrzynia dusz jest dobra taka jak teraz.
Niewidka jest ciekawym dodatkiem ale nie niezbędnym. Skrzynia dusz jest dobra taka jak teraz.
15-February-2016, 18:58:44
Żadnych niewidek ani dodatkowych przedmiotów w skrzyni dusz nie będzie. Nie myślcie że przedmioty na które na tym trybie trzeba sporo się napracować będą dostępne dla losowych osób od tak..
15-February-2016, 18:59:00
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
![[Obrazek: image.php?di=4GHV]](http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=4GHV)
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!