MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] [Ankieta] Koxy w Skrzyni Dusz
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Cześć
Wiec mam propozycję aby dodali z powrotem Koxy do skrzyni dusz, ale żeby był tylko 1 i szansa 0,5 % na koxa.
Tak jestem za fajnie by było mieć szansę na WYgraną koxa
Ja rówież bym chciała, brakuje mi tego troche :/
Tak fajny pomysł one może były zbyt ,,prze op'' ale jak twierdzisz bedzie na nie mała szansa. Smile
A potem bd płacz i bul dupy o to że aura na koksie was zabiła. Chcecie koxa to sb zróbcie. Mam nadzieję że Banan się na to nie zgodzi.
Zgadzam się z Grześkiem. Potem więc płaczu niż radości. Jak to mówił Banan na odcinku ,, da się wam mały palec, a ciągniecie całą rękę,, Zresztą gracze z koksami + aura byli by nie do zniszczenia.
I tak koxy można sobie zrobić wystarczy poświęcić trochę czasu na kopanie. A jeśli chcecie koxy to grajcie na Minecraftowo tam nie zostały usuniete ze SkrzyniDusz. Jestem na Nie.
mineserwer.pl/Temat-GRATULACJE-9433

Takich tematów było więcej. Najpierw pomyśl a potem składaj propozycję skoro zostało to wycofane to był ku temu powód.
W pełni zgadzam się z Grześkiem i MegaRayquaza.
Poświęccie te 10 min i macie koxy.
Koxy w skrzyni byłyby jak wiecie z poprzednich tematów błędem życia.
Co k*rfa chyba was poje*ało raz płaczecie że nie ma a raz że są .... To jest tak głupi pomysł nawet jeśli masz te 0,5% szans to i tak przynajmniej 1 osoba na grę dropnie a wtedy chociaż by ją 10 na rogach klepało to ona zdąży ich wyzabijać ....
(15-February-2016 01:20:09)Dominik010 napisał(a): [ -> ]Tak jestem za fajnie by było mieć szansę na WYgraną koxa
Smieszysz mnie masz czelność mówić że chcesz Koxy i masz aure zmieszysz mnie popprostu już chcesz być niepokonany?
Stron: 1 2
Przekierowanie