MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Zwiększenie % na broń!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam! Musicie coś z tym zrobić! przeszedłem przez całą mapę europy i nie dropneła mi broń to jeszcze raz przeszedłem przez całą mapę europy i znów nie dropneła broń to jeszcze 1 skrzynka pomyślał i dropnoł najgorszy pistolet ( nie pamiętam nazwy) Zróbcie coś z tym!Exclamation

[size=xx-large][/font][font=Arial]Zróbcie coś aby to zrobić!
No jak myślisz że w każdej skrzynce będzie karabin maszynowy za 5k, to się mylisz..
nie oto ;d ale żeby nie było 000.1% na najgorszy pistolet ;d ja z 40 otwartych skrzynek mogę sobie 5 kupić takich nie chodzi mi żeby w każdej był najlepszy karabin ale żeby chociaż coś dropneło a nie chodzisz bo skrzynkach przez 4H i nie dropniesz żadnej broni ;d ja raz z kolegą tak i potem wydropił najGORSZY pistolet ;d ammo na pełne eq a mineserwer pokazał środkowy palec? ty też tak byś chciał? bo ja nie

a nie sory ;d przecież ty chodzisz i w każdej skrzynce najlepsza snajpa karabin i ammo a gracze to mają 00000.1% na dropnięcie broni a 30% że jakieś ammo ;d [color=#0000CD]Serwer PADNIE JAK NIE POWIĘKSZYCIE! BO GRACZE NIE BĘDĄ WBIJAĆ!
Tak , administracja by zwiększyła % na broń i połowa fk by miała najlepsze bronie... NA NIE
Drop broni jest na chwilę obecną dobrze zbalansowany.
http://mineserwer.pl/Temat-Poradnik-4-GT...a-skrzynek Tu masz mapę skrzynek. Idź na zachód (środek i w lewo). W pół godz będziesz miał całe eq broni.
;d nie chodzi mi oto ;d tylko że np co 30 lub 40 skrzynke trafiła się broń ;d nie najlepsza ale broń ;d bo jak ja chodze i otworzyłem 203 skrzynki i tylko ze 13 nie dropneło nic tylko kasa a reszta ammo to po co? tak to nikt nie będzie grać w gta i prędzej czy później nie będzie wgl! jak chcecie to nie zwiększajcie ;d
Nie rozumiem Cię teraz. To czego Ty właściwie oczekujesz? Oczywistym jest, że broń dropi rzadziej niż amunicja. No ale karabin masz jeden a pocisków możesz wystrzelić z tysiąc. Ja sam gdy dropie amunicje i jakieś 20 minut spędzam na skrzyneczkach to muszę później wyrzucić/rozdać caly ekwipunek broni.
A mi nic nacześciej nie dropi ;d raz kolega nagrał film i jak otwierał skrzynki to mu dropiła kasa ale nie ammo ani broń ;d jak ma dropić tylko ammo to nara nie ma oczym gadać
Według mnie za dużo "dropi" ze skrzynek naboje ... popieram cię ale żeby nie było tak : haha idę na 1 godzinę otwierać skrzynki i ... i wydropić 10 m4a1.Może by zwiększyli z 000.1% do 1 % ....
tak Big Grin a nie że 00000000000000000000000000000000000000.1% na broń ;d
Stron: 1 2
Przekierowanie