MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Unban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nazwa użytkownika zbanowanego : artur132
Jesteś recydywistą?: nie i nigdy niebęde
Dlaczego chcesz dostać unbana: nigdy nie czitowałem niebęde mieć czitów [Obrazek: image.php?dm=V1P1]
Serwer: mineserwer.pl
"Jesteś recydywistą?: nie i nigdy niebęde"
Właściwie, jeśli dostaniesz 2 raz bana to będziesz recydywistą mimowoli :V
bany dostaje niesprawiedliwe bo inni uważają moje skille za czity 10 lat przy myszce i klawie to ma się te umiejętności a haxy są dla 3 latków którym mamusie muszą dupę podcierać.
Na UB nie zasługujesz, a wiesz czemu?
Na SS nie ma nic mowy o cheatach Big Grin

Ups...
a skąd mam wiedzieć co zrobiłem że bana dostałem. to że gram codziennie godzinę a administracja raz na ruski czas nie oznacza że czituje nie poto kupuje boskie i zgłaszam aury by mi bana za łamanie regulaminu dawać.Angry
XDbartekbartekXD zawsze byles odpalony nawet jak jeszcze grał afkamod to tym bardziej bo ac nie było wtedy.
facepalm na całego to ja Artur a nie Bartek czytaj to co pisze w prośbie o UB a nie o tym jak mój brat klepał
XDbartekbartekXD to nie artur132 downie sory za to ale gracze czasem czytać nie umieją bo moje konto na forum banan zbanował i nawet to że chce mieć oddzielne konta na forum to banan ma to w dupie i zbanował konto z wieloma postami i reputka niezła a dzielenie konta z bratem jest żenujące
#RIRFRESZ ktoś się zainteresuję
# Odświerzam
(14-February-2016 17:32:48)Vark123 napisał(a): [ -> ]Na UB nie zasługujesz, a wiesz czemu?
Na SS nie ma nic mowy o cheatach Big Grin

Ups...
Jestem twoim pomocnikiem na ms w lapaniu.
Stron: 1 2
Przekierowanie