MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [PROŚBA]Głupota graczy głupich, szkoda tych drugich !
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Siemanko!

Otóż, jak dobrze wiemy niektórzy gracze robili z barwników inferna, pytam się teraz dlaczego do jasnej ciasnej nie można ich używać, zmieniliście przecież na płytę, czy tam coś, ale dlaczego zakazaliście używania rogu, vortexa, itp ?!

Moim zdaniem róg i vortex powinny zostać odblokowane dla graczy bez kupionych uprawnien, ponieważ jak ktoś je zdobędzie to potem nic z nimi nie można zrobić.

I prosiłbym aby nie było postu znając życie Banana, albo jakiegoś pomocnika, że gracze sobie sami tak wybrali.........
Banan wprowadził przedmiotu za sms dlatego, że cheaterzy wykorzystywali rogi i VorteX. Barwnik to drobny bug przy ulepszania Inferna. Teraz cheaterowi nie za bardzo opłaca sie kupować boskich i cheatować.
Ja także wolałem gdy mogłem używać rogu i VorteXa, ale no cóż takie życie. Dobrze że można mieć miecz i Łuk
Wole nie używać rogu niż walczyć z cheaterami z boskimi.
Nie. Pomyśl co robili by cheaterzy :/ Odszedłbym wtedy z serwera ^^
Tak, ale ja na przykład nie mam kasy żeby wydawać na boskie, za te 25 zł to ja mam internet na cały miesiąc, cheaterzy i tak będą czy wyelminujemy te boskie czy nie :/
wiadomo że haxy wciąż będą ale z rogu i vortexa korzystać nie będą mogli
To jest totalna głupota cheater z rogiem czy bez nic to nie zmieni ostatnio widziałem cheatera na WD latał miał speedhacka i zabił cały team w setach a co najgorsze koleś był bez eq miał tylko miecz dusz
a do waszej wiadomości cheaterzy rzadko używali rogu ponieważ z tego co wiem jest to trudne z aurą ON
(14-February-2016 12:16:37)XDbartekbartekXD napisał(a): [ -> ]wiadomo że haxy wciąż będą ale z rogu i vortexa korzystać nie będą mogli

Nie będą mogli? przecież prawie 1/3 rogów jest z /przedmioty których każdy może użyć Smile
@UP Nie może teraz, tylko ten kto kupi
(14-February-2016 14:12:34)mistrzplackiiii napisał(a): [ -> ]@UP Nie może teraz, tylko ten kto kupi
Przykładowo Róg z /przedmioty może używać każdy
Niech zostanie, tak jak jest. Róg z /przedmioty może używać każdy, ale za sms nie może. To jest dobrze wyważone, ponieważ Ci, którzy kupili za sms róg, to tylko oni powinni go móc używać.
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie