MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nieaktywnosc moderatorow minefox
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Admini są bardzo irytujący, tyle dowod (zdjec i filmow) gracza kubica695 jak latal a nadal nie zostal zbanowany! a nasze posty zostaly odrucone, juz kolejni poszli w jego slad i lataja, bo warto jak i tak bana niedostana. najlepiej to usuncie ninje bo przez ta klase mozna latac albo po prostu pilnujcie lepiej i banujcie chiterow Wink
Jakieś dowody? Możliwe że mieli laga. To chyba normalne.
@MrDemonik22352 Gracze latają, jeżeli mają zakupioną ninje, to nie jest bug.

Moderacja MF nie wbija często na forum, dlatego gracz nadal sobie cheatuje.

Trzeba po prostu czekać, aż wzarek wbije.
ehh wyjasnij mi jak by ten lag dzialal? i oni kiedy chca to lataja Smile

powinni przeslac paru adminow z ms na mf, jestesmy jacys gorsi od mineserwera ze o nas sie niedba?
Przez ninja nie można latać, zostało to naprawione.
Widzisz cheatera? Zrób SS, film - pomocnicy i admini to nie boty. Mają swoje rodziny i życie poza minecraftem. Nie będę ci więcej przykładów pisał.
@GandalfTheGrey Nie udzielaj się, bo pleciesz głupoty, moderacja MS, przegląda skargi codziennie, niestety MF już nie.

Jest to forum mineserwera, nic dziwnego że moderacja MF wbija tu rzadko, ale jednak, mogli by wbijać tutaj chociaż raz dziennie na jakieś 30 min.
(13-February-2016 20:18:54)GandalfTheGrey napisał(a): [ -> ]Przez ninja nie można latać, zostało to naprawione.
Widzisz cheatera? Zrób SS, film - pomocnicy i admini to nie boty. Mają swoje rodziny i życie poza minecraftem. Nie będę ci więcej przykładów pisał.

ale jakis pozadek musi byc Wink niezapominaj ze oni na nas zarabiaja wiec to tez jest ich praca Smile dodalem post z chitami dobre ss byly odpowiedz dostalem dopiero po 3 dniach Smile

(13-February-2016 20:18:54)GandalfTheGrey napisał(a): [ -> ]Przez ninja nie można latać, zostało to naprawione.

ale jakis pozadek musi byc Wink niezapominaj ze oni na nas zarabiaja wiec to tez jest ich praca Smile dodalem post z chitami dobre ss byly odpowiedz dostalem dopiero po 3 dniach Smile
@McKoxu to akurat wiem.
Dobra rozumiem, powinni zdegradować tych pomocników co są nie aktywni i nie pomocni oraz znaleźć dobrych, aktywnych i pomocnych Pomo na MineFox.
(13-February-2016 20:21:59)MrDemonik22352 napisał(a): [ -> ]@McKoxu to akurat wiem.
Dobra rozumiem, powinni zdegradować tych pomocników co są nie aktywni i nie pomocni oraz znaleźć dobrych, aktywnych i pomocnych Pomo na MineFox.

wlasnie
F_PIOTREK wbija raz na 2 miesiące, a krowa wbija tylko wieczorami o 23-24, gdy graczy już praktycznie nie ma...

Co do tych skarg, to ja swoją złożyłem jakąś miesiąc temu, a nadal nie zbanowali tego typa. Założę się że moderacja MS zbanowała by tego gościa po jakiś 10-30 minutach..
Stron: 1 2 3
Przekierowanie