Witam, wszystkich moim pomysłem jest zrobienie nowej profesji potwora na wojownicy vs potwory 1 lub 2.Nazywać się on może Mroczny Szkielet. Miałby Miecz ,,Mrocznych Bogów". Mógłby otwierać też portal którym może się on teleportować do przodu na przykład, na 20 kratek do przodu. Miałby też 5 fireballi które rozwalały by kratki na 3X2X2. Mam nadzieję że to dobry pomysł ponieważ ten żadki potwór z netheru nie jest doceniany, ani brany do profesji.
Szybki Banan chyba mówił, że nie doda już więcej klas.
Na nie, ponieważ to czysta podróbka herobrina i władcy piekieł. Fireball - zjawa z WvP 2. Portal - enderman.
(13-February-2016 20:15:09)GandalfTheGrey napisał(a): [ -> ]Na nie, ponieważ to czysta podróbka herobrina i władcy piekieł. Fireball - zjawa z WvP 2. Portal - enderman.
Mógłbym wymyślić coś lepszego, ale napisałem to na szybko :/
Fajny pomysł... Szczególnie, że żaden Boss nie walczy wręcz, tylko na dystans... Jedynie jest trująca laska, ale broń z ostrością, lub jakimś efektem by się przydała.
Banan mowil ze nie doda juz wiecej klas
Wysłane z mojego PAP3400DUO przy użyciu Tapatalka
@Up
Odkop
Jestem na NIE. To się nie będzie opłacało.
Po paru godzinach odkop? I jeszcze to raportujesz? Coś chyba nie bardzo z myśleniem u Ciebie.
Jeszcze tylko 4pkt ostrzeżeń i nie będziesz miał możliwości pisania.
Temat zamykam, Admin tyle razy pisał że ma własny pomysł na rozgrywkę i nie będzie potworów dodawał na życzenie.