MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga] MlOoDYY
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Twój nick z gry: magrere
Nicki osób posądzonych: MlOoDYY
Najdokładniejsza data zdarzenia: dzisiaj w godzinach popołudniowych
Opis zdarzenia: gracz używa wspomagaczy do pvp
Dowody: 1 dowód jest w postaci screena poniżej, jeśli to nie wystarczy jest jeszcze 2 dowód, jest to film przedstawiający urywek naszej walki
Sugerowany wymiar kary: Perm ban
Serwer: Mineserwer.pl - EASY HARDCORE

Wymordujmy oszustów z tego serwera!!

Link do filmu : https://www.youtube.com/watch?v=7GkDf830n_c

[attachment=976]
Nie wydaje mi się, żeby to była Kill aura.
To raczej wygląda jak Triple-click, który jest dozwolony na serwerze. Popraw dowody w postaci zdjęcia.
Screna wrzuć tutaj > http://mineserwer.pl/uploadzdjec/
Ja tu ewidentnie coś widzę, ale nie wiem co. A ta muzyczka w filmiku dla podkreślenia sytuacji? XD Ja wasze wiedziałem że Ml0ody cheatuje ..
Jeśli clickery są dozwolone, to pozostawiam wątek do zamknięcia.
Nie ma sensu wysyłać screena, wszystko jest na filmiku.
Co do filmiku nic tam nie widzę, po prostu nie możesz go trafić.
Qiuzushi wczoraj sprawdzał Młodego i nic nie wykrył.
(13-February-2016 15:43:21)LordVoldemort napisał(a): [ -> ]Nie wydaje mi się, żeby to była Kill aura.
To raczej wygląda jak Triple-click, który jest dozwolony na serwerze. Popraw dowody w postaci zdjęcia.

Sam pisales, ze tripel nic nie daje to jakim cudem go tu widzisz? Wstaje i klaszcze.

Gram na one clicku, nie potrzebny mi wspomagacz w myszce. Pozdrawiam. Wink

Czysty Minecraft.
One click.
0 wspomagaczy.
Foreign Style.
Dziękuje.
Żegnam.
A co do filmiku, sami widzieliście, że chłopaczynę trochę cofało, ogarnijcie te cofki bo to wkurza ;v
Może dla autora to wyglądało jak killaura, ale na 0.25 widać dokładnie że trafiał w ciebie za każdym razem, jedyne co tu jest to triple click.
Nieefektywne tripleclicki które działają tak jakby ktoś szybko klikał lewy przycisk myszy oczywiście są dozwolone, tripleclick który wspomaga walkę i jest widziany w logach oczywiście jest traktowany banem. To jakie tam przyciski na myszce macie Nas nawet nie interesuje, jeden ma i 10xclicka i szybciej nie bije, jeśli ktoś ma sterowniki czy inne konfiguracje które walkę ułatwiają to skończy z banem, o czym też pisałem w ostatnim wątku w którym dopytywaliście o tripleclicka.

Filmik przejrzę jak będę na pc, teraz pisze z telefonu.
Stron: 1 2 3
Przekierowanie