MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Niesluszne oskarzenia
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam

- Mam ostatnio problem na trybie z graczem KoxKoxu2.
Za każdym razem jak wbije na serwer to ten już gada ze ja to "cziter", mówi cały czas się wspomagam się czitami, chociaż to nie prawda.

- Ostatnia sytuacja dzisiaj to taka ze nie udało mu się mnie ubić swoim Armagedonem, 2 minuty później potionami krzywdy go zabiłem, to ten już mówi ze oszukuje, wspomagam się tym co wspomniałem wcześniej.
- Trochę to zaczyna być już irytujące, dobrowolnie oddam się temu ncp jak trzeba będzie, ale zróbcie cos z tym bo ten człowiek działa mi już na nerwy

Niestety nie mam ss zrobionych ;P

Pozdrawiam
Niektórzy mówią że to ja działam im na nerwy a tu proszę nie tylko o mnie tak myślą Smile
/ignore nick gracza

Lepsze rozwiązanie niż monotone gadanie z nim.
Skoro uważa, że masz cheaty jest po prostu słaby...
Niestety lepszym graczom przychodzi znosic gadanie slabszych i ich zazdrosc, probe zgnojenia.
W pewnym sensie ta osoba ktora uwaza, ze masz cheaty, a ich nie masz prawi Ci komplementy Big Grin
Sky on na mnie też pisał że mam aurę że mnie poda na mnie też miał niesłuszne oskarżenia

Nakokszony

Niektórzy oskarżają, że ma sie czity, niektórzy sami czitują ale trzeba to znosić jak honorowy gracz

Niektórzy oskarżają, czasami nawet oni czitują, ale honorowy gracz powinien to ignorować
Ja dzisiaj na pisałem że gracz pod nickiem cziter którego nie ma i było to kilka osób że sami mają czity ktoś napisał ze wszyscy mają czity ze 90% serwa ma nodusa wtf *_x

Nakokszony

I to dowodzi twojej racji skyen
Jaki skyeN chyba sky bo skyeN to z jutuba xD ...

Nakokszony

Dobra pomylka NIE WYPOMINAJ MI TEGOExclamationBig Grin
Stron: 1 2
Przekierowanie