MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Tnt Run?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam,

Chciałabym zapytać czy można by było dodać Tnt Run na MineSerwer.pl?
Plugin na Tnt run?
Gdzie plugin?
Gdzie zasady gry?
Pamiętaj:
- Jak składasz propozycje to musisz mieć plugin.

A ta kto jestem na TAK
Na Nie myślisz że administracja robi tryby na zawołanie ? > Zresztą zero pluginów, map ani nic więc zapomnij. Jak coś proponujesz i chcesz aby powstał tryb to zbuduj mapę lobby i areny bo nikt nie bedzie tego robić. Poza tym zero podanych pluginów. Nie
Ogólnie TnT Run jest fajnym trybem, ale już się znudzi po 10 minutach.
(13-February-2016 13:58:24)MegaRayquaza napisał(a): [ -> ]Na Nie myślisz że administracja robi tryby na zawołanie ? > Zresztą zero pluginów, map ani nic więc zapomnij. Jak coś proponujesz i chcesz aby powstał tryb to zbuduj mapę lobby i areny bo nikt nie bedzie tego robić. Poza tym zero podanych pluginów. Nie
Plugin to nie problem tyle jest tych trybów wszędzie że chyba nie problem znaleźć, ale tak z mapami muszę przyznać ci racje. Ogólnie tryb fajny ale zagrasz 1-2 i co znudzi się i będzie świecił pustkami.
Robiłem kiedyś wątek z TNT run odpowiedziano mi że tryb jest nudny i mało osób na nim będzie grało jeszcze ktoś mi tam napisał że kiedyś był tnt run na jakimś serwerze ale został usunięty z powodu małej ilości graczy
Na nie. Mało graczy.
Przekierowanie