Chcę się dowidzieć kiedy zostało stworzone WD? the
żegnam XD.
30 Lipca 2014 oficjalna premiera trybu Banana I Kalisa Oficjalnie mogę się pochwalić że gram od tego samego dnia aż do teraz

Tak jakos 10-13 listopad 2014
Ile to już czasu nasze kochane WD jest...
Wracają wspomnienia gdy na serwie było 0 cheaterów...
A ja k pięknie było gdy gracze dołączyli do słabszych tematów a nie tam gdzie gracze z topki są
(13-February-2016 11:51:44)Grzesiek88899 napisał(a): [ -> ]A ja k pięknie było gdy gracze dołączyli do słabszych tematów a nie tam gdzie gracze z topki są
Dokładnie teraz 20 typów stoi pod teamem gdzie gra jakiś gracz z topki i marnują 30 min na spamienie: wybierz inną drużynę.
Ciekawe tylko po co? Być frixrm można być wszędzie a to ze ma się np malegoBEILA nic im nie da wdg. Mnie ograniczenie powinno być surowsze a nie że w jednym teamie 8osób a w drugim 3
Ehh wspomnienia z wd na royalcraft zaczynalem tam puźniej na minefox pierwsze kupione boskie ity i mineserwer..
(13-February-2016 11:51:44)Grzesiek88899 napisał(a): [ -> ]A ja k pięknie było gdy gracze dołączyli do słabszych tematów a nie tam gdzie gracze z topki są
Grasz już od późniejszego czasu, na samym początku (nwm dlaczego) cały czas było green oblegane

Dopiero po osiągnięciach skaya nastała moda na dołączanie do graczy z topki.Co nie zawsze jest dobre bo dołączasz do gracza z topki takiego jak manilax (bez obrazy) który miał te 7 k kili przed restartem ale miał też 6k dedów więc on sam nie może dać rady mając boskie kupione ich utrzymać a co dopiero pomóc drużynie w znaczący sposób.
ahh te czasy ferii kiedy byłem noobem w pvp a teraz o aurę mnie oskarżają. PS jetsę artur132