Czy jest możliwość wprowadzenia nowych profesji do obrony Bazy ,ponieważ dobra z organizowana grupa licząca od 5 do 20 osób nie umożliwiają wyjścia z poza zamku . Czy można by było wprowadzić klasę na przykład ,, Obrońca " co by miał trochę lepszą zbroje niż skórzana by mógł trochę dłużej ustać lub zrobić klasę co by walczyła z dystansu np ,, kusznik " co by posiadał przedmiot z textórą kuszy i mógł wypuścić zabójczą strzałę co by była wstanie poważnie uszkodzić wroga a ta kusza mogła by się ładować 30 sekund . Dzięnkuje za przeczytanie jak mój wontek się nie spodobał to zrozumiem :)
Jeśli się nie mylę to jest klasa obrońca, co do klasy kusznik - zastępuje go Strzelec..
Więc nie rozumiem o co ci chodzi..
Obrońca jest już dawno wprowadzony a kusznik to strzelec. Czy ty w ogóle patrzysz na sklep z klasami?
A co do klasy ,,kusznik" to przesadzasz
A tak wgl. Masz jakieś klasy już? Jak pislali ludzie wyżej są takie klasy lub bardzo podobne . Co Ci da ta klata i tak jesteś na 2hity z dusza. Kusznik jest zupełnie niepotrzebny strzelec jest wystarczający wystarczy umieć strzelać.
Lepszego seta i tak niebedziesz miał oprucz skużanego. A i Chyba Klasa Obronca Ma Lepszy Set Chyba Napierśnik Ciernisty czy jakoś tak.
a co do "kuszy" Po co jakaś kusza jak masz łuk klasa strzelec łuk moc 1 i 16strzał , Klasa Ninja Też Posiada Luk I 6 strzał..
Strażnik wprowadzony ma tylko napierśnik z kolczugi ale nie jest na tyle wytrzymały by mógł obronić się przed dwoma lub trzema przeciwnikami , moim zdaniem obrońca powinien być wytrzymalszy a ma tylko regeneracje chociaż mało to mu daje w walce w zwarciu . Strzelec to klasa która ma tylko luk z mocą 1 i 16 strzał a jak strzały straci to już se raczej nie postrzela z dystansu a ,, Kusznik " to ma strzelać co 30 sekund jednym pociskiem ale jeszcze nie wiadomo czy trafi tym wroga

Twoje pomysły są durne i nieprzemyślane, wszystkie klasy są dobre, a ty wymyślasz jakieś niestworzone rzeczy.. Strzelec ma umiejętność robienia strzał, a strażnik ma regenerację, która na pewno nie raz uratuje komuś życie..
A najlepiej up se medyka buguj i masz 18serc czego chcieć więcej ?
kup* ...
Strażnikiem grałem i nie jestem zachwycony zawsze padam bo przyjdzie jakiś z mieczem dusz a jak nie to pirotechnik dobije mnie ogniem to zawsze padam od ognia Grzesiek88899 medykiem bagować nie umiem medykiem że 18serc ale wiem że można zrobić do 20serc ale chodzi mi o klasy które mogły by pomuc w odpęndzeniu sporej liczby wrogu z boskimi a te klasy nie mają być tak dobre na strat by odrazu zabić tylko trochę wienksze szkody zrobić i to wszystko bo mam dość że co runde stoi pod zamkiem gdzieś 10-20 osób z boskimi i wyjść nie można

Nie bedzie nowych klas
Zamknijcie to nie ma to sensu....