MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Wyjaśnić niewyjaśnione
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witajcie, w tym wątku chciałbym, żeby administracja wyjaśniła czy przyznanie się do cheatów jest karane. Raz odrzucacie skargi z przyznaniem się do cheatów i piszecie "za przyznanie się do cheatów nie ma bana", a raz banujecie takie osoby. Moim zdaniem nie powinno być to karane (no chyba że ktoś jest sprawdzany), ponieważ dużo osób pisze tak dla jaj i nie zdaje sobie sprawy, że za to mogą zostać ukarani.

Dodaję ankietę, aby gracze wyrazili swoje zdanie.
Niestety, ale prawda... Najpierw mówią, że nie ma bana za to, a potem banują takie osoby :C Podobna sprawa jest z double/triple clickiem :[
Za czasów gdy na MineFoxie była pomocniczka " Olivsoon ", podobno ban za to był, nie jednego typa zbanowała za przyznanie się do cheatów a jak się zapytałem czy za to jest kara to odpowiedziała " Kalis powiedział że jak ktoś się przyznaję do cheatów to jest za to ban, oraz tam w jakimś wątku banan również powiedział że jest za to kara.
według mnie powinno być to karane i dobrze że tak jest po co pisać takie bzdety ;/
Dla mnie powinno być (przyznanie się do Cheatów Ban 25dni Dobry pomysł) Tongue
(11-February-2016 18:34:51)malyBEJLU11 napisał(a): [ -> ]Dla mnie powinno być (przyznanie się do Cheatów Ban 25dni Dobry pomysł) Tongue

Jaki miało by to sens? Opisz co by dawał twój pomysł.
Z jednej strony cheaty to cheaty, a z drugiej ktoś się przyznał czyli jest uczciwy.
@UP Cheater raczej nie ma z tego powodu wyrzutów. Chodzi o teksty typu: Załatwie Cię z mojej aury.
No dobra gracze są za karaniem. Niech się wypowie na ten temat Admin co o tym sądzi, aby gracze wiedzieli czy to jest czy nie jest karane.
Gracze już Ci powiedzieli jakie jest nasze zdanie cytując nasze wypowiedzi, więc nie wiem po co to ciągniesz.
Stron: 1 2
Przekierowanie