Witajcie, w tym wątku chciałbym, żeby administracja wyjaśniła czy przyznanie się do cheatów jest karane. Raz odrzucacie skargi z przyznaniem się do cheatów i piszecie "za przyznanie się do cheatów nie ma bana", a raz banujecie takie osoby. Moim zdaniem nie powinno być to karane (no chyba że ktoś jest sprawdzany), ponieważ dużo osób pisze tak dla jaj i nie zdaje sobie sprawy, że za to mogą zostać ukarani.
Dodaję ankietę, aby gracze wyrazili swoje zdanie.
Niestety, ale prawda... Najpierw mówią, że nie ma bana za to, a potem banują takie osoby :C Podobna sprawa jest z double/triple clickiem :[
Za czasów gdy na MineFoxie była pomocniczka " Olivsoon ", podobno ban za to był, nie jednego typa zbanowała za przyznanie się do cheatów a jak się zapytałem czy za to jest kara to odpowiedziała " Kalis powiedział że jak ktoś się przyznaję do cheatów to jest za to ban, oraz tam w jakimś wątku banan również powiedział że jest za to kara.
według mnie powinno być to karane i dobrze że tak jest po co pisać takie bzdety ;/
Dla mnie powinno być (przyznanie się do Cheatów Ban 25dni Dobry pomysł)

(11-February-2016 18:34:51)malyBEJLU11 napisał(a): [ -> ]Dla mnie powinno być (przyznanie się do Cheatów Ban 25dni Dobry pomysł) 
Jaki miało by to sens? Opisz co by dawał twój pomysł.
Z jednej strony cheaty to cheaty, a z drugiej ktoś się przyznał czyli jest uczciwy.
@UP Cheater raczej nie ma z tego powodu wyrzutów. Chodzi o teksty typu: Załatwie Cię z mojej aury.
No dobra gracze są za karaniem. Niech się wypowie na ten temat Admin co o tym sądzi, aby gracze wiedzieli czy to jest czy nie jest karane.
Gracze już Ci powiedzieli jakie jest nasze zdanie cytując nasze wypowiedzi, więc nie wiem po co to ciągniesz.