Droga Administracjo. Moja Propozycja Brzmi Nastepujaco. KalisPro Zrob Rekrutacje Na Moderatora/Administratora Tego Forum Bo Sa Niektorzy Gracze Ogarnieci Potrafia Pomagac Oraz Potrafia Pilnowac Porzadku Na Tym Forum. Prosze O Wypowiedzi Pod Tym Postem.
MalinowyKrol
Malinowy ty chyba żartujesz nie po czymś takim się daje moderatorów a tym bardziej administratorów bo to są za wysokie rangi. Poza tym Administracja już zdecydowała chyba że czegoś takiego nie będzie. Forum to tylko miejsce gdzie zgłaszamy swe propozycje problemy pytania i inne tego typu. To jest miejsce do kontaktu z administracją gdy jej na serwie nie ma. Te rangi są tylko w grze natomiast tu forum było przez te osoby tworzone i te osoby są tu adminami. Jeśli o mnie chodzi moje zdanie jest neutralne. Kalis i mag lub pomocnicy niech się o to wypowiedzą zostawiam im tę sprawę. POZDRAWIAM

O boze xD moderatora otrzymuja pomocnicy na serwerach oczywiscie ci ktorzy sie na to godza i spelniaja wymagania na moda nie bedzie rekru.
Masz rację

Ale steve, zmień ten pkt na Negatywny za Ten Styl Pisania. Pomysł na nie, pomocnicy MS mają takie możliwości.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.