MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Minecraft : Tajemnice i ciekawostki 1#
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam , w tym wątku chciałbym wam zaprezentować pare ciekawostek z Minecrafta które są warte dłuższej dyskusji Smile Zapraszam do Lektury!

1. Gdy wejdziemy w menu główne możemy zauważyć napis "follow the damm train , cj" jest to nawiązanie do kultowego tytułu : GTA : San Andreas.

2. Creeper mógł wcale nie powstać , gdy notch tworzył świnie wyskoczył mu mob o zielonym kolorze. Wtedy postanowił Stworzyć wybuchowego Moba Zwanego creeperem.

3. Minecraft Jest wielki , lecz zawsze jest gdzieś koniec. na końcu mapy istnieje "świat widmo" w wersji 1 5 2 można po nim chodzić , lecz gdy pójdziemy 500 kratek dalej od granicy światów następują ogromne lagi które uniemożliwiają dalsze przejście. W wersji 1 7 2 jeżeli dojdziemy do świata widmo wpadniemy w nicość bez trybu creative bądź /fly , jeżeli będziemy lecieć 500 kratek dalej w tej wersji , nastąpi crash minecrafta , przez co utracimy save bezpowrotnie.

Wiem że te ciekawostki może znać dużo osób , lecz zapewne jest pare osób które o tym mogą nie wiedzieć Smile Kolejne Ciekawostki wkrótce. szczała !
Ciekawe+
Fajne ciekawostki +
Oprócz tego 1, to wiedziałem wszystko ;× Ale każdemu się może przydać. Np. Komuś, kto dopiero zaczął grać :V
1 nie wiedziałem, ale mogles napisać trochę więcej. Minecraft ma wiele tajemnic Wink
O 3 kompletnie nie wiedziałem, przydatne i bardzo ciekawe, pisz takich ciekawostek jak najwięcej. Wink
(10-February-2016 16:34:31)GandalfTheGrey napisał(a): [ -> ]1 nie wiedziałem, ale mogles napisać trochę więcej. Minecraft ma wiele tajemnic Wink

Napisze więcej w kolejnym wątku tylko znajde jakieś fajne ciekawostki Smile
Wszystko wiedziałem, ale co mi zależy. Łapaj plusa!
W sumie to tylko o 1 nie wiedziałem, a reszte widziałem na yt'bie Big Grin
Jak już wspominasz kraniec świata to mogłeś opisać far lands. Wink
Przekierowanie