MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Sposób na... śmieci
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Cześć.

Jak wiemy na MineSerwer.Pl doszło dużo nowych trybóyw, wiele z nich okazało się niewypałami. Serwer nękają w dużym stopniu także lagi.
Moją propozycją jest wzięcie pod uwagę poprostu usunięcia najgorszych, nieudanych trybów. Np. OITC, HardCore i na MobArena też wieje pustką.
Jakby nie patrzeć nie było by to nie uczciwe zachowanie dla graczy gdyż na każdym z tych trybów nie zakupisz czegoś za prawdziwy hajs.
Prosze wziecie pod uwage mojej propozycji, tak czysto teoretycznie.
Usunięcie tych trybów mogło by zmniejszyć lagi.
Prosze podejsc do tematu z dystansem gdyż to tylko propozycja. Prosze madre opinie, dziekuje dobramoc.

Mlody

( tak, dobramoc Wink )

@Aktualizacja -05.12.2014 ~KalisPro Dodana Ankieta
Młody G.O.L.D Nie Trzeba Usuwac Zadnych Trybow. Wystarczy Zmienic Maszyne Serwera I To Juz W Znacznym Stopniu Zmniejszy Lagi Na mineserwer.pl.
No w sumie bardzo mało osób na tych trybach a może gdyby je usunąć to by były mniejsze lagi ... Bo maszyna nie nadąża ...
Ja się zgadzam z Malinowym co do maszyny bo efekty powoli widać. Przyznaję również rację Młodemu niektóre tryby są i lagowate ale nie aż tak bezużyteczne można by nwm ograniczyć pare rzeczy lub "wymienić nośnik danych" (z tym nośnikiem miałem na myśli maszynę). POZDRAWIAM Smile
ironhide To Wina Maszyny Ze Sa Lagi Na Calym Mineserwerze.
Słyszałem podobno planują ją wkrótce wymienić. Może serwer w końcu wróci do normy Smile
Tryby ktore są mało odwiedzane np jak chowany beda kasowane i zastapywane popularnymi zagranicznymi badz autorskimi minigrami -.- Wiec nie wiem po co ten temat wvsp wojownicy dusz albo inne tryby to sa wypaly np chowany bedzie kasowany zeby tryb ktory jest dla kont premium był i tez dla was.
Chowany cieszyl się na początku dużo popularnoscia tylko z czasem zmiejszal się udział w nim graczy.

Dodam ze najpopularniejszym trybem i najbardziej cieszącym się uznaniem graczy jest w vs p, wiec może w przyszłości robić tryby polegające na podobnych zasadach albo cos w tym stylu?
Popieram SkyLifev'a. W jednym wątku pisałem że chcę wkrótce gdyby zaszła taka decyzja to chcę z pokorą przedstawić mój pomysł ale już tera wm że będzie on odrzucony ale czy na pewno Smile Tylko nwm ile mi zajmie myślenie nad tym pomysłem ale już tera dodaję że na pewno pomysł jest na podobiznę w vs p lub woj dusz jeszcze w dodatku czekam na decyzję administracji co do tego powiedzianego przez ariha Smile POZDRAWIAM Smile
sky ale jaki sens jest powstanie 50 takich minigierek i bedzie takie cos " ee tam jest 1 potwor wiecej" ee tam 1 bron lepsza ee idziemy na ta 1 gre

my chcemy dodawac tryby ktore sami robimy jak i takie ktore sa dla was nie dostepne a dla nas są. Trzymamy was w nie pewnosci ale napewno wam się spodoba.
Stron: 1 2 3
Przekierowanie