Proszę o odbanowanie mi konta, wraz z ip.
Dostałem bana za spam. Spamiłem bo zostałem niesłusznie osądzony. Ale mniejsza chciałbym unbana aby muc zgłaszać innych na swoim końcie. Wydaje mi się że nie zrobi wam to wielkiej różnicy

mimo to wolałbym jednak swoje konto, aby ludzie wiedzieli dzięki komu dostali bana.
jest ale nie wyszczególniony
poza tym nie ma wzoru na unban na forum jest tylko na mc
(09-February-2016 22:51:17)W5D6 napisał(a): [ -> ]Proszę o odbanowanie mi konta, wraz z ip.
Dostałem bana za spam. Spamiłem bo zostałem niesłusznie osądzony. Ale mniejsza chciałbym unbana aby muc zgłaszać innych na swoim końcie. Wydaje mi się że nie zrobi wam to wielkiej różnicy
mimo to wolałbym jednak swoje konto, aby ludzie wiedzieli dzięki komu dostali bana.
Mam pytanko ,ale ci chodzi UnBan na forum i w MC? Czy może tylko na forum?
tylko na forum chociaż w mc też by się ale pomocnik nie umid przyznać się do błędu i ja na tym tracę ale mniejsza
Podaj dokładną nazwę konta na forum. Jak przeszukiwałem użytkowników, to znalazłem jednego prosa z twojego ip bez bana oraz drugiego z banem za multikonto, ale to już nie było twoje ip.
PR0s (przez zero a nie "O") i teraz jestem na innym ip
Jak widać, konto Pr0s nie jest zbanowane i pochodzi z twojego ip, natomiast Pr0s_Pl zostało zbanowane za multikonto i ma inne ip niż ty.
ok sprawdzę czy moge wejść
nie działa mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=U7SI